Anasayfa /  Foto Galeri

WhatsApp Business'ta çok kullanılan bir özellik herkese açılıyor! İşte detaylar...

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp Business'ta çok kullanılan bir özelliği artık herkes kullanabilecek. Testleri süren özelliğe göre kullanıcılar WhatsApp mesajlarını filtreleyebilecek. Peki bu nasıl çalışıyor? Detaylar haberimizde

WhatsApp Business'ta çok kullanılan bir özellik herkese açılıyor! İşte detaylar... - Sayfa 1

Anlık mesajlaşma servisi WhatsApp, bu kez herkesi sevindirecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Aslında bu özellik yeni değil ancak sadece WhatsApp Business'ta yer alıyor. 

WhatsApp Business'ta çok kullanılan bir özellik herkese açılıyor! İşte detaylar... - Sayfa 2

Oldukça popüler olan özelliğe ilgiyi gören WhatsApp, artık tüm kullanıcılara açık olan sürümüne de bu özelliği getirmeyi planlıyor.

WhatsApp Business'ta çok kullanılan bir özellik herkese açılıyor! İşte detaylar... - Sayfa 3

Bahsettiğimiz özellik mesaj filtreleme. Yeni elde edilen bir ekran görüntüsü, uygulamanın gelecekteki bir güncellemede sohbetleri standart WhatsApp hesaplarına filtreleme özelliği getireceğini gösteriyor.

WhatsApp Business'ta çok kullanılan bir özellik herkese açılıyor! İşte detaylar... - Sayfa 4

WhatsApp, daha önce ticari hesaplara sunduğu mesaj filtreleme özelliini standart kullanıcılara da sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl şirket, belirli sohbetleri hızlı bir şekilde bulmak için bazı basit filtreler eklemişti. Bu gelişmiş arama filtreleri Android, iOS ve Masaüstü WhatsApp beta sürümlerinde işletme hesaplarının kullanımına sunuldu. Yani bu özellik işletmelerle sınırlıydı. Bu nedenle standart WhatsApp hesapları bu özelliği kullanarak sohbetleri filtreleyemiyordu. Ancak WhatsApp'ın gelecekteki bir güncellemesinde bir şeyler değişecek.