Anasayfa /  Foto Galeri

Webo'ya ırkçılık yapan hakemle ilgili şok gerçek! İşte rezil hakem Sebastian Coltescu'nun hikayesi

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan ve 14. dakikada yarıda kalan PSG - Başakşehir maçına 4. hakem Sebastian Coltescu'nun ırkçı sözleri damga vurdu. Rumen medyasından Emanuel Rosu, Coltescu ile ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Bu iddiaya göre 43 yaşındaki hakem 12 yıl önce intihar girişiminde bulundu.

Webo'ya ırkçılık yapan hakemle ilgili şok gerçek! İşte rezil hakem Sebastian Coltescu'nun hikayesi - Sayfa 1

Dün oynanan PSG-Başakşehir maçında Pierre Webo'ya ırkçı saldırıda bulunan rezil hakem Sebastian Coltescu'nun hikayesi ortaya çıktı.

Webo'ya ırkçılık yapan hakemle ilgili şok gerçek! İşte rezil hakem Sebastian Coltescu'nun hikayesi - Sayfa 2

Rumen hakem, maçın 16. dakikasında Başakşehir yardımcı antrenörü için "Atın şu Negro'yu" ifadesini kullanmış ve bir anda sahayı karıştırmıştı.

Webo'ya ırkçılık yapan hakemle ilgili şok gerçek! İşte rezil hakem Sebastian Coltescu'nun hikayesi - Sayfa 3

"NEGRO' DEĞİL, 'NEGRU' DEDİM" SAVUNMASI 
Yaşanan olay sonrası Sebastian Coltescu'nun üzerine yürüyen Demba Ba, hakeme, "Hiç bir zaman 'bu beyaz adam' diye belirtmiyorsun, 'bu adam' diye hitap ediyorsun. O zaman niye Webo’dan 'bu siyah adam' diye bahsediyorsun?" sözleriyle tepki göstermişti.

Webo'ya ırkçılık yapan hakemle ilgili şok gerçek! İşte rezil hakem Sebastian Coltescu'nun hikayesi - Sayfa 4

Rezil hakem ise UEFA'ya yaptığı ilk savunmada "Ben negro değil, negru dedim. Rumence'de negru, siyah adam demek. Kendisine hakarette bulunmadım" sözleriyle kendini aklamaya çalışmıştı.