Anasayfa /  Foto Galeri

Vücudunu Dövmeyle Kaplamak İçin 15 Bin Sterlin Harcayan Nadine Anderson

Vücudununu dövmeyle kaplamak için 115 bin TL harcayan Nadine Anderson ile tanışmaya hazır mısınız?

Vücudunu Dövmeyle Kaplamak İçin 15 Bin Sterlin Harcayan Nadine Anderson - Sayfa 1

Dövme kültürünün kökenleri antik çağlara kadar uzanıyor. Ancak bu köklü geçmiş, dövmenin birçok toplum için bir tabu olmasını da engellemiyor. Tabii herkes bu tabulara boyun eğmek durumunda değil! Bu başkaldırının en çılgın örneklerinden biri olan Nadine Anderson ile tanışmaya hazır mısınız! Kendisi henüz 23 yaşında ve tam tamına 15 bin sterlin harcayarak vücudunun büyük bir bölümünü dövmelerle kapladı. Gelin haberin detaylarına birlikte bakalım!


23 yaşındaki Nadine Anderson, tam anlamıyla babasının kızı! Babasının dövmelerinden esinlenerek kendi vücudunu da dövmelerle kaplamaya karar veren Nadine, durmak bilmiyor desek yeridir

Vücudunu Dövmeyle Kaplamak İçin 15 Bin Sterlin Harcayan Nadine Anderson - Sayfa 2

“Her zaman babam gibi olmak ve onunkiler gibi dövmelere sahip olmak istedim.” diyen Nadine, 18 yaşından beri durmaksızın dövme yaptırıyor.

18 yaşına girdiği andan beri sürekli olarak dövme yaptıran Nadine, 5 yıl içerisinde vücudunun neredeyse %90’ını dövmelerle kaplamış!

Vücudunu Dövmeyle Kaplamak İçin 15 Bin Sterlin Harcayan Nadine Anderson - Sayfa 3

Dövmelerin tasarım sürecinde forumlardan ve Pinterest’ten yardım alan Nadine, “İlk dövmemi babamla birlikte kararlaştırdık. Ben istediğim sürece arkamda olduğunu söyledi. Böylelikle ilk dövme randevumu babamla birlikte almış oldum!”

Vücudunu Dövmeyle Kaplamak İçin 15 Bin Sterlin Harcayan Nadine Anderson - Sayfa 4

Tabii kendisi yalnızca dövmelerle sınırlı kalmamış; aynı zamanda çeşitli piercinglere, “scarification” adı verilen kalıcı yara izlerine ve çatal dile sahip!