Anasayfa /  Teknoloji

Vodafone, Türkcell, Türktelekom ücretsiz 1 GB İnternet başvurusu

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu müjdeyi verdi. 3 GSM operatöründen; Vodafone, Türkcell, Türktelekom ücretsiz internet verecek. Başvuru nasıl yapılacak ve herhangi bir şart aranacak mı belli oldu!

Abone ol
Abone ol 25 Nisan 2020 00:31

Hiçbir şart gerektirmeden Ramazan Boyunca Ücretsiz 1 GB İnternet! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından vatandaşlara önemli bir müjdeli haber geldi. Ramazan ayı boyunca ücretsiz internet verilecek. Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada operatörlerle yapılan görüşmelerde cep telefonu abonesi olan herkese ramazanda 1 GB internet hediye edilecek.

3 OPERATÖRDEN ÜCRETSİZ 1 GB İNTERNET

GSM operatörlerinden Türkcell, Vodafone ve Türktelekom Gnel Müdürleri ile Ulaştırma Bakanı Adil Karaismiloğlu canlı bir telekonferans gerçekleştirildi. Pandemi sürecine verilerek desteklere ilave olarak hiç kimse ayırt edilmeden ve bir şart gerektirmeden herkes bu ücretsiz internetten yararlanabilecek.

Bakan Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 2020 yılında telefon abone sayısı 81 milyona ulaştığı aktarıldı. Buna göre “. İhtiyaç haline gelen internet kullanımının bu dönemde vatandaşlarımıza ayrıca bir yük getirmemesi amacıyla tüm GSM operatörlerimizden vatandaşlarımız adına bir destek istedik. Bakanlığımız ile operatörler arasında vardığımız mutabakat ile tüm operatörlerimiz, 81 milyon internet kullanıcısı vatandaşımızın her birine Ramazan Ayı’nda 1’er GB interneti ücretsiz sağlayacak” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 15 GB ÜCRETSİZ İNTERNET

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığının ilkokul, orta okul ve liselerde EBA tv üzerinden verilen eğitimler için Türkcell, Vodafone ve Türktelekom tüm öğrencilere ücretsiz internet desteği vermişti.780 bin kişiyi aşan sağlık çalışanlarına da 5 GB internet verilmesi ve 500 dakika sesli görüşme hizmetini ücretsiz vermeye başlandığı aktarıldı. Ek olarak 3 ay süreyle 15 GB internet ve 15 bi dakika sesli görüşme verilecek.  

Yorumlar