Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Vitor Pereira sorulan o soru üzerine küplere bindi!

Fenerbahçe'nin Olympiakos karşısında 1-0 mağlubiyetinin ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, yöneltilen bir soru üzerine küplere bindi. İşte Vitor Pereira'yı çıldırtan o soru...

Abone ol
Abone ol 26 Kasım 2021 10:29

Fenerbahçe'nin Olympiakos karşısında 1-0 mağlubiyetinin ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, yöneltilen bir soru üzerine küplere bindi. İşte Vitor Pereira'yı çıldırtan o soru...

Atilla Szalai yerine Tisserand'ı neden tercih edildiğinin sorulmasına, ''Eğer bu maçı onun üzerinden açıklarsanız oyuncuya saygısızlık yapmış olursunuz. O bunu hak edecek hiçbir şey yapmadı'' sözleriyle tepki gösterdi.

UEFA Avrupa Ligi maçında Fenerbahçe, deplasmanda Olympiakos’a 1-0 yenildi. Fenerbahçe teknik direktör Vítor Pereira, mücadeleyi ve skoru basın toplantısında değerlendirdi. Gazetecilerden gelen bazı sorulara sinirlenen Pereira, oyuncularının eleştirilmesine sert tepki verdi.

Portekizli teknik adam, “Eğer oyun hakkında genel konuşursanız kabul edebilirim ama oyuncu hakkında bunu dememelisiniz. Derseniz, herkes Tisserand hakkında konuşur. O bunu hak edecek hiçbir şey yapmadı” dedi.

 

Pereira’nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Olympiakos maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu sonucu kabul etmek benim için zor" dedi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos'a 1-0 mağlup olarak gruptan çıkma şansını yitirdi. Maçın ardından sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Vitor Pereira, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, “Böyle bir maçı anlatmak tabii ki zor. Çünkü son saniyede, son dakikada kendi yapmış olduğumuz hatadan dolayı yemiş olduğumuz bir golle kaybetmek gerçekten üzücü. Bizden daha tecrübeli bir takıma karşı oynadık ve son dakikaya kadar mücadele ettik.

Eğer sonuç 0-0 olsaydı kabul edebilirdim ama bu sonucu kabul etmek benim için zor. Son dakikada, son saniyede bir gol yedik ve orada topu kontrol edebilecek üç tane oyuncumuz vardı. Biz, genç bir takımız, genç oyunculardan oluşan bir takımız.

Bu tarz turnuvalarda bir hata yaptığınız zaman rakibiniz golü atıyor. Şimdi yapmamız gereken şey geleceğe bakmak, lige bakmak, Konferans Ligi’ne bakmak, dinlenmek ve bir sonraki oynayacağımız Göztepe maçına hazırlanmak” diye konuştu.

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edecek olmasına ilişkin ise Pereira, “Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar