Anasayfa /  Magazin

Vildan Atasever'e eski sevgili şoku! video izle

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu 'Duymadık Demeyin' programında Vildan Atasever'in fotoğrafına Erkan Aydemir'in eski sevgilisinin yaptığı yorumu tartıştı.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2019 23:31

Oyuncu Vildan Atasever ve Erkan Akdemir çifti, geçtiğimiz ağustos ayında Belgrad ormanında yürüyüş yaparken tanışmıştı. Atasever, “ Kısa süreli bir arkadaşlık döneminden sonra ikimizde ilişkimizi resmiyete taşımak istedik. Ailelerimiz tanıştı ve ilişkimizi destekledi. Bugün yeni bir güne uyandım ve çok mutluyum. Ailelerimiz arasında örf ve adetlerimize uygun bir şekilde isteme ve nişanımız oldu. Yaz sonunda tüm sevdiklerimizin katılacağı kır düğünü yapmayı planlıyoruz” demişti. 

Çift, geçtiğimiz nisan ayında ailesinin Çatalca’daki çiftlik evinde yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle nişanlanmıştı. 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında bir iftar yemeğinde çekildiği fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncunun fotoğrafı, instagramdaki bir magazin sitesinde yayınlandı. Yayınlanan bu fotoğrafın altına Erkan Aydemir'in eski sevgilisi "Yaaa Vildan'ın yeni nişanlısının benim esi sevgilim olması. Bide kankam diyordu lanet Erkan." yorumunu yaptı. 

Seren Serengil ise, "Eski sevgilisi tenezzül edip yazmamalı. Böyle bir adam gittiyse hayatından mutlu olmalısın. Yarın Vildanada aynısını yapabilir. Nişanlısının yine Belgrad Ormanına gitmesine bakar.İlişki bittikten sonra bazı kadınlar ve erkekler bu bitişi kendilerine yediremiyor. Bu adam eğer ilişki yaşarken ormanda oksijen alıyordu, yürüyüş yapıyordu ve Vildan'la karşılaştı. Vildan'ı beğendi ama evdekini de unutmayacaktı." yorumunda bulundu.   


Etiketler Erkan Aydemir
Yorumlar