Anasayfa /  Dünya

Victoria Velvet’ten Türkiye'nin sağlık sistemi için övgü dolu sözler

Çek sanatçı Victoria Velvet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Türkiye’nin sağlık sistemi ve Kovid-19’la mücadelesini övdü.

Abone ol
Abone ol 09 Ocak 2021 17:53

Çek sanatçı Victoria Velvet, Türkiye’de geçirdiği yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastalığı sonrasında Türkiye’nin salgına karşı yürüttüğü mücadele ve sağlık sistemine yönelik övgü dolu sözler sarfett.

Eşinin yeni görevi nedeniyle Ankara’da yaşamaya başlayan Victoria Velvet, sosyal medya hesabı Instagram'dan yayınladığı videoda, Türkiye’de geçirdiği tedavi sürecini takipçileriyle paylaştı.

Velvet, Kovid-19 testi sonucunun pozitif çıkmasının ardından sağlık ekiplerinin tedavide kullanılan ilaçları evine getirdiğini belirterek, "Bu durum beni çok şaşırttı, Türkiye’de sistem biraz farklı işliyor. Katı ama işe yarıyor." ifadesini kullandı.

İŞTE VELVET'İN PAYLAŞIMI

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victoria Velvet (@victoriavelvetofficial)'in paylaştığı bir gönderi

Sağlık ekibinin ilaçları nasıl kullanacağına ilişkin kendisini bilgilendirdiğini aktaran Velvet, ilaçları alıp almamakta tereddüt ettiğini, ilk 3 günü çok zor geçirdiğini, nefes alıp vermekte ciddi sorunlar yaşadığını, durumunun çok daha kötüleştiğini düşünerek hastaneye gitmeyi düşündüğünü anlattı.

Velvet, evine gelen sağlık ekibinin ilaçları 5 gün boyunca ihmal etmeden kullanmasının önemine işaret ettiklerini söyleyerek, ilaçları almayı sürdürdüğünü, 4. günden itibaren iyileşmeye başladığını ve hastalığı atlattığını kaydetti.

Çek sanatçının Türkiye’nin sağlık sistemine yönelik övgü dolu paylaşımına binlerce takipçisi yoğun ilgi gösterdi.

Soldan sağa: Beyhan Bağış, Egemen Bağış, Victoria Velvet ve Thomas David Blyth

Soldan sağa: Beyhan Bağış, Egemen Bağış, Victoria Velvet ve Thomas David Blyth

EGEMEN BAĞIŞ'TAN YORUM

Velvet'in paylaşımına Türkiye Cumhuriyeti Prag Büyükelçisi Egemen Bağış da yorum yaptı. Bağış, Velvet'in ziyareti ve destekleri için teşekkür etti.

İŞTE BAĞIŞ'IN O YORUMU

Yorumlar