Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Veyis Ateş kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Veyis Ateş kimdir? Veyis Ateş istifa mı etti? sorularına arama motorlarında yanıt aranıyor. Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ'ı arayarak istifa ettiğini bildiren Ateş'ten geçen pazartesi günü savunması istenmişti. Bu gelişmenin ardından Veyis Ateş kimdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Abone ol
Abone ol 18 Haziran 2021 12:07

Veyis Ateş kimdir? Veyis Ateş istifa mı etti? sorularına arama motorlarında yanıt aranıyor. Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ'ı arayarak istifa ettiğini bildiren Ateş'ten geçen pazartesi günü savunması istenmişti. Bu gelişmenin ardından Veyis Ateş kimdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Veyis Ateş kimdir? Veyis Ateş istifa mı etti? Gazeteci Veyis Ateş'in kim olduğu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Habertürk sunucusu Veyis Ateş'in görevinden istifa ettiği duyuruldu. Son günlerde tartışmaların odağında olan Veyis Ateş kimdir sorusunun cevabı haberimizde.

 VEYİS ATEŞ KİMDİR?

Abdurrahman Veyis Ateş, 1973 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Lisansını Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Felsefesi bölümünde tamamlayan Ateş, üniversite yıllarında radyoya ilgi duydu ve Cem Radyo ile radyoculuk alanına giriş yaptı.

Habertürk'te Tv'de Ana Haber sunuculuğu yapan Veyis Ateş, 1973 yılında Mersin'de doğdu. Radyo ile yakından ilgili olan Ateş, radyoculuk da yaptı. 2013 yılında Habertürk TV'ye transfer oldu ve bir süre sonra Habertürk TV Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

 Veyis Ateş hayatı ve biyografisi haberimizde.Ateş, 2006 yılında TV NET'de çalışmaya başladı, burada Ana Haber sunuculuğu yaptı, Kürşat Bumin ve İbrahim Karagül'le Habere Bakış, Bakış Açısı, Akşama Doğru ve Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış programlarını sundu.

2013 yılında Habertürk TV'ye geçti ve hemen ardından 2016'da Habertürk TV Genel Müdürü oldu. Ateş, 2018 yılında bu görevinden istifa ederek programcı ve yazar olarak hayatına devam edeceğini açıklamıştı.Veyis Ateş, Habertürk'te "Büyük Sorular" ve "Akılda Kalan" programı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ayrıca Veyis Ateş Spikerler Derneği Genel Başkanlığı da yapıyor. Kevser Ateş ile bir süre evli kalan ünlü sunucu, 2016 yılında boşanmıştır.

Habertürk TV anahaber sunucusu Veyis Ateş, Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ'ı arayarak istifa ettiğini bildirdi.

Yorumlar