Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Vekaleten kurban bağışı fiyatları ne kadar? Vakıfların vekaleten kurban bağış fiyatları

Vekaleten kurban bağışı fiyatları ne kadar? merak ediliyor. Kurban bayramına sayılı günler kala Vakıfların vekaleten kurban bağış fiyatları da ortaya çıkmaya başladı. Kurban Bayramı'nda vekaleten kurban bağışı kabul eden dernek ve vakıflar kurban bağış fiyatlarını açıklamaya başladı. İşte Vakıfların vekaleten kurban bağış fiyatları...

Abone ol
Abone ol 21 Ağustos 2018 01:49

Vakıfların vekaleten kurban bağış fiyatları belli oldu. Kurban Bayramı'nda vekaleten kurban bağışı yapacak olan vatandaşlar vekaleten kurban bağışı fiyatları ne kadar? başlığıyla internetten arama yapıyor. Vekaleten kurban bağışı fiyatları ne kadar? Vekaleten kurban bağış fiyatları ve tüm detaylar haberimizde...

Kurban Bayramı'nda vekaleten kurban bağışı kabul eden dernekler, kurban bağış bedellerini açıklamaya başladı. Yurtiçi ve yurtdışı olarak ödeme kabul edebilen derneklerin yurtiçi vekaleten kurban bağış bedeli 700 TL'den başlıyor.

Kurban Bayramına sayılı günler kala, kurban bağışı kabul eden dernekler de bağış seçeneklerini sunmaya başladı. Kızılay, LÖSEV, Darüşşafaka Cemiyeti, TÜRGEV, Mehmetçik Vakfı, Diyanet Vakfı, TEGV, Koruncuk Vakfı, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı vekaleten kurban bağışı kabul eden derneklerden bazıları.

Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV), banka hesabından, internet bankacılığı, elden PTT şubelerinden ve Alo LÖSEV hattı aracılığıyla bağış yapılabiliyor. LÖSEV, bu yıl kurban bağış miktarlarını yurtiçi  920 Tl, yurtdışı için 200 dolar  veya 165 Euro, olarak belirledi.

Türk Kızılayı kurban bağışını 1 Eylül'e kadar devam ettirecek. Yurtiçi bedeli 735 TL olan kurban bağışı yurtdışı için 500 TL. Vekaleten kurban bağışı yapmak isteyenler, Kızılay bağış hesaplarına, Türk Kızılayı şubeleri, PTT şubelerindeki Kızılay pota çeki hesabı, 168 Ücretsiz Çağrı Merkezi ve www.kizilay.org.tr internet adresini kullanarak vekaletlerini verebilecek.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) kurban bağışında bir hisse kurban bedeli 770 TL olarak belirlendi. TÜRGEV'e kurban bağışında bulunmak isteyenler bankalarda bulunan bağış hesaplarından, TÜRGEV internet sitesi üzerinden Kredi Kartı kullanarak elektronik işlemle ve bağışta bulunacak kişiye en yakın TÜRGEV yurtlarından bağışlarını gerçekleştirebilecek.

Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulunmak isteyenler resmi internet siteleri üzerinden bağışlarını gerçekleştirebilecek. Yurtiçi kurban bağış bedeli 850 TL olan Türkiye Diyanet Vakfı'nda yurtdışı kurban bağış bedeli de 600 TL.

erhangi bir üst limit vermeyen Darüşşafaka Cemiyeti'nde ise kurban bağışı yapmak isteyenler resmi internet sitelerinden yapabilecek. Bağış için önerilen rakam 700 TL.



Vekaleten kurban bağışını Mehmetçik Vakfı'na yapmak isteyenler; Kurban Bayramı bağış bedeli olarak yurtiçinde 890 TL, yurtdışında ise 245 dolar veya 215 euro ödeyecek.



Bir diğer bağış kabul eden derneklerden biri de Koruncuk Vakfı. Kurban bağış bedelinin 850 TL olduğu Koruncuk Vakfı, kredi kartı ile bağışı kabul ediyor. Aynı zamanda resmi internet sitesinden vermiş oldukları hesap numarası üzerinden de bağış yapılabileceğini açıklıyor.



Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ise kurban bedelini 900 TL olarak veriyor. Vekaleten kurban kestirilebileceği gibi, kurban bedelini dernek hesabına da kabul ediliyor.


Yorumlar