Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Vatan Partisi İBB önünde İmamoğlu'nu protesto etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce İngiliz büyükelçisiyle görüşmesi, daha sonra ise ABD büyükelçisi tarafından ziyaret edilmesi Vatan Partisi'ni kızdırdı. İBB önünde toplanan Vatan Partisi üyeleri, İmamoğlu'nun büyükelçilerle görüşmesini protesto etti.

Abone ol
Abone ol 05 Şubat 2022 15:35

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı. Grup adına açıklamayı, İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen yaptı.  Dikmen, "Ekrem İmamoğlu ve ekibinin seçim çalışmalarına başladıkları günden itibaren yaptığı ziyaretleri, açıklamaları bir bir izliyoruz. Bu faaliyetleri incelediğimizde, İBB başkanlığının görev ve sorumluluklarından çok, farklı emellere hizmet eden işler peşinde olduğunu görüyoruz" dedi.

 Dikmen, "İngiliz elçiyle yemeğe kar küreme aracıyla giden, 4 kişilik yemeği 48 bin lira İBB kasasından verdiren İmamoğlu'nu halka daha yakın ve mütevazı bir kişilik olarak sunuyorlar. Son olarak ABD'nin yeni büyükelçisi, Türkiye düşmanı Jeff Flake ile görüştü. Bunların İBB başkanlığı ile ilgisi ne? Yoksa sizi İBB başkanlığı kesmedi de Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) yeni dönem eş başkanlığına mı soyundunuz . Yaptığınız görüşmeler bu projenin eş başkanlığına dair rol kapma görüşmeleri midir" diye konuştu.

Yorumlar