Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesine: 51 Sözleşmeli Kamu Personel Alımı Yapılacak

26 Şubat 2019 Resmi Gazete üzerinden yayınlanan ilan ile en az lise mezunu adaylar arasından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 51 kamu personel alımı yapacağı duyurulmuştur. 

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 14:31

Alınacaklar Hemşire, Ebe, Sağlık teknikeri ve diğer sağlık personel olmak üzere 51 kamu personeli alımı yapılmakta. Başvuruların şahsen üniversiteye 12 Mart 2019 tarihine kadar yapılması gerekmekte.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü ilanına göre lisans mezunu adaylar için sağlık yüksek okulu hemşirelik bölümü mezunu adayların başvuru yapabileceği kamu personel alımı yapılmakta olup adaylar kılavuzda yer alan şartlara göre sadece bir alıma başvuru yapabilecek.

Sağlık teknikeri alımı için başvuru yapacak olan adaylardan mezun olunan bölüm şartları ise başvuru yapacakların önlisans muzunu olması gerekmekte. Ebe alımı için saplık yüksek okulu ebe bölümü lisans mezunu olmak gerekmekte. sayılan Pozisyonlar için KPSS 2018 (B) sınavından alınan puan üstünlüğüne göre alım yapılacaktır.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 51 sözleşmeli personel alımı için adaylar Üniversitenin Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen 12 Mart 2019 Tarihine kadar müracaat etmeleri gerekmekte. 

Sadece bir unvan için başvuru yapılacak. Birden fazla unvan için başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacak. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 51 sözleşmeli personel alımı kılavuzu tıklayınız


Yorumlar