Anasayfa /  Foto Galeri

Van Gölü canavarı yeniden ortaya çıktı !

Van'da yer alan Van Gölü’nde hızlı hareket eden sırtı zikzaklı bir varlık görüntülendi. O anı görüntüleyen kuzenler büyük korku ve heyecan yaşadıklarını belirtti

Van Gölü canavarı yeniden ortaya çıktı ! - Sayfa 1

Van Gölü'nde daha önce bir çok kez 'canavar' olduğu söylentisi çıkmıştı. Şehir efsanesi haline gelen 'Van Gölü canavarı' iddiası bir kez daha gündeme geldi. Tatil için kent merkezinden Tuşba ilçesine bağlı Adır Mahallesi'ne giden Züleyha Sona kardeşi ve kuzeni, Van Gölü sahilinde gezintiye çıktı.

Van Gölü canavarı yeniden ortaya çıktı ! - Sayfa 2

Bu sırada gölde bir hareketlilik oldu. Bunun üzerine Züleyha Sona, hemen cep telefonu kamerasıyla kayıt yapmaya başladı. Züleyha Sona, hızla hareket eden ve sırtında zikzaklar olan cismi kısa süreliğine görüntülemeyi başardı.

Van Gölü canavarı yeniden ortaya çıktı ! - Sayfa 3

Kayda aldığı sırada hem korktuğunu hem de heyecanlandığını söyleyen Züleyha Sona, "Kardeşim bana burada büyük bir cisim var. Sırtı zikzaklı olan yaklaşık 20 metre uzunluğunda. Biz cep telefonuyla kaydetmek için o yöne doğru koştuk ve görüntülemeyi başardık. Görüntülerken de biraz korktuk. Biz bir süre sonra arkasından koşarken hızlı bir şekilde ilerlemeye başladı. Daha önce annemler bize Van Gölü canavarından bahsediyordu. Biz bu durumu komik olarak algılıyorduk. Ama gerçekten o cismi gördükten sonra canavar olduğuna inandım. Kendi gözlerimle gördüm.

Van Gölü canavarı yeniden ortaya çıktı ! - Sayfa 4

Videoda çok fazla net değildi, ama çıplak gözle baktığımda korkulacak bir cisimdi. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm ve tanık oldum. Araştırılmasını istiyorum. Çünkü Van Gölü'nde böyle bir cisim var ve biz bundan haberdar değiliz. Görüntülerken bana çok korku verdi. Hatta o sırada gölde yüzenler vardı, bir anda herkes sahile doğru koşmaya başladı. Ona rağmen biz arkasından koşmaya çalıştık ama çok hızlı hareket ettiği için yetişemedik" dedi.