Anasayfa /  Foto Galeri

İşte VALORANT’ın Türk Ajanı Fade'nin özellikleri ve oyuncuyla buluşacağı tarih

Ülkemizde oldukça geniş bir hayran kitlesi olan ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanan FPS türü savaş oyunu Valorant, yeni ajanı ile uzun süredir gündemde. Yeni karakter olarak İlk Türk Ajanı olarak giren Fade bir gösterim ile tanıtıldı. Peki Fade oyuna ne zaman dahil olacak? Hangi yeteneklere sahip olacak? Detaylar haberimizde...

İşte VALORANT’ın Türk Ajanı Fade'nin özellikleri ve oyuncuyla buluşacağı tarih - Sayfa 1

Riot Games'in popüler oyunu Valorant, sevenleri tarafından uzun süredir beklenen yeni karakterini tanıttı. Türk bir kadın ajan olan Fade, 28 Nisan'da oyuncularla buluşacak. Tanıtım filminde İstanbul görüntülerine de yer veren Valorant, görünüşüyle etkileyici bir ajanı takımlara dahil ediyor.

İşte VALORANT’ın Türk Ajanı Fade'nin özellikleri ve oyuncuyla buluşacağı tarih - Sayfa 2

Geçtiğimiz günlerde isminin ve görüntüsünün tanıtıldığı bu karakter, istihbarat için oyuncuların tercih ettiği Sova karakterine rakip olacağa benziyor. Sova'ya göre daha agresif bir ajan olan Fade'nin yetenekleri de tanıtıldı.

İşte VALORANT’ın Türk Ajanı Fade'nin özellikleri ve oyuncuyla buluşacağı tarih - Sayfa 3

İşte Fade'nin yetenekleri:

Musallat (E)

Musallat olan bir gözcü kuşan. Fırlatmak için ateş et. Gözcü belli bir süre sonra yere iner. Gözcü yere indiğinde etkinleşerek görüş menzili içinde kalan düşmanları açığa çıkarır ve hepsine dehşet izi uygular. Düşmanlar gözcüyü yok edebilir. Gözcüyü yere erken indirmek için tekrar kullan.

İşte VALORANT’ın Türk Ajanı Fade'nin özellikleri ve oyuncuyla buluşacağı tarih - Sayfa 4

Mıhla (Q)

Bir saf korku yumağı kuşan. Fırlatmak için ateş et. Yumak belli bir süre sonra yere iner. Yumak yere çarptığında açılarak yakındaki düşmanları oldukları yere sabitler. Sabitlenmiş düşmanlar sağır olur ve çürüme hasarı almaya başlar. Yumağı yere erken indirmek için tekrar kullan.