Anasayfa /  Güncel

Valilikten ard arda açıklamalar geldi! O illerde okullar tatil!

Yurdun belirli bölgelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Bitlis, Erzurum'un 4 ilçesi, Van'ın 3 ilçesinde ve Bartın’ın Ulus ilçesinde okullar tatil edildi. Amasra’da ise yüz yüze eğitime ara verildi.

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2021 17:45

Bitlis Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ve bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildiğini açıkladı.

Açıklamada, "İlimizdeki olumsuz hava koşulları nedeniyle merkez ilçemize bağlı resmi ve özel bütün eğitim kurumlarımızda 22.12.2021 Çarşamba günü eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 22.12.2021 Çarşamba günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir” denildi. 

Amasra’da ise yüz yüze eğitime ara verilirken, Bartın’ın Ulus ilçesinde okullar tatil edildi

Bartın’ın Ulus ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar, 1 gün süreyle yarın tatil edildi. Amasra’da ise yüz yüze eğitime ara verildi. Amasra Kaymakamlığı uzaktan eğitime devam edileceği, ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılacağını duyurdu.

Erzurum'da 4 ilçede okullara kar tatili

Erzurum'da kar yağışı nedeniyle Karayazı ilçesinde bütün okullar, Çat ve Karaçoban ilçelerinde kırsal mahalledeki okullar ile taşımalı eğitim veren tüm okullar ve Aziziye ilçesinde bazı okullar tatil edildi.

Van'ın 3 ilçesinde eğitime kar engeli

Van'ın Başkale, Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde yoğun kar nedeniyle eğitime ara verildi.

 

Yorumlar