Anasayfa /  Eğitim

Valilik duyurdu! İstanbul'da yüz yüze eğitime ara verildi

İstanbul Valiliği: Bütün eğitim kurumlarında “yüz yüze eğitim" faaliyetlerine çarşamba günü bir gün süreyle ara verilmiştir.

Abone ol
Abone ol 16 Şubat 2021 16:33

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, havanın bugün ve yarın aralıklı kar yağışlı, yerel olarak kuvvetli kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli yer yer kuvvetli fırtına 60-80 Km/saat şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA

- Bütün eğitim kurumlarında “yüz yüze eğitim" faaliyetlerine çarşamba günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır.

 

 

Yorumlar