Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Valerien İsmael'in Beşiktaş'taki yeni teknik ekibi belli oldu!

Beşiktaş’ta uzun süren görüşmelerin ardından yeni teknik direktör için Valerien Ismael’de karar verildi. Valerien İsmael, Trabzonspor maçında takımın başında olacak. Fransız teknik adamın teknik ekibi de belli oldu.

Abone ol
Abone ol 23 Mart 2022 13:20

Beşiktaş’ta uzun süren görüşmelerin ardından yeni teknik direktör için Valerien Ismael’de karar verildi. Valerien İsmael, Trabzonspor maçında takımın başında olacak. Fransız teknik adamın teknik ekibi de belli oldu.

Beşiktaş’ta uzun süren görüşmelerin ardından yeni teknik direktör için Valerien Ismael’de karar verildi. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın anlaştığı isme Başkan Ahmet Nur Çebi de onay verdi.

Yarın İstanbul'a gelecek ve kendisiyle 1+1 yıllık sözleşme yapılacak olan Valerien Ismael, yıllık 1.2 milyon Euro civarında maaş alacak.

EKİBİ BELLİ OLDU

Beşiktaş’ın başına geçmeye hazırlanan Valerien Ismael’in yardımcıları da netleşmeye başladı. Fransız teknik adamın son dönemde yanından ayırmadığı isimlerden Adam Murray’nin tekrar Ismael ile çalışması bekleniyor. Bununla beraber performans atleti olarak Jack Riley’in, Jonny Northeast’in de spor bilimi koçu olarak çalışacağı öğrenildi.

KARAVELİ DE EKİPTE

Öte yandan Önder Karaveli'nin de sezon sonuna kadar Valerien Ismael’in yardımcısı olarak teknik ekipte olacağı iddia edildi.

VALERIEN ISMAEL KİMDİR?

Strasbourg'da başladığı profesyonel futbol kariyerinde 6 farklı takımda toplam 16 sezon forma giyen Valerien Ismael, stoper olarak görev yaptı. Futbolculuk kariyerinin tavan noktasına 2005'te transfer olduğu Bayern Münih'te erişen ve burada 3 Bundesliga zaferi kazanan Fransız isim, 2009 yazında Hannover'da futbolculuk kariyerine son verdi.

Futbolu bıraktığı Hannover'da teknik ekip ve yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ismael, 2011 yılında Hannover'ın 2. takımında teknik direktörlük yapmaya başladı. 46 yaşındaki isim Almanya'daki tecrübelerinden sonra 2020'de Barnsley ile İngiltere futboluna adım attı.

Son olarak Championship'te West Bromwich Albion'ın başına geçen Ismael, burada alınan kötü sonuçlardan sonra görevinin 7. ayında görevinden ayrıldı.

Yorumlar