Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Vakıflar Genel Müdürlüğüne İşçi Alımı Yapılacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesine işçi pozisyonunda çalıştırılmak üzere engelli ve eski hükümlü personel alımı yapılacak. Alım İŞKUR tarafından yayınlanarak başvuru kabul edecek.

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 15:38

Yapılan duyuruya göre alınacak personeller Vakıflar Genel Müdürlüğünün Ankara merkez teşkilatı bünyesinde çalıştırılacak olup 1 kişi engelli ve 1 kişi eski hükümlü Elektrikçi kadrosuna alınacak.

Başvuracak adayların meslek yüksekokullarının Elektrik, Elektrik ve Elektronik bölümlerinden mezun olması, engelliler için engelli sağlık kurulu raporu en az % 40 oranında bulunması.

Eski hükümlü ve terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddenin birinci fıkrasının (a) ve (ğ) bentlerinde yer aldığı şekilde durumlarını belgelendirmeleri gerekmekte.

Başvurmak isteyen adaylar 04 Mart 2019 ile 08 Mart 2019 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR ilanları) İnternet sitesi üzerinden elektronik olarak başvurularını yapacaklar. 

Şartları uyarak Türkiye İş Kurumuna başvuranlar tarafından başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü engelli işçi ve eski hükümlü işçi alım ilanını  incelemek için tıklayınız


Yorumlar