Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Vakıflar Bölge Müdürlüğü: İşçi Alımı Gerçekleştirecek

Devlet Personel Başkanlığı'nın web sayfası üzerinden yayımlanan bir duyuru ile İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü bünyesine işçi alımı yapılacağı duyuruldu.

Abone ol
Abone ol 01 Mayıs 2019 21:19

İstanbul Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların normal statüde tek bir pozisyondan olacağı açıklandı.

Sürekli işçi alımı için yayımlanan personel alım ilanında alımların 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasına Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında olacağı belirtildi.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

İlana başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşullarına dair yapılan açıklamada şu maddeler yer almakta. Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Özel kanun ve diğer mevzuatta yer alan şartları taşımak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevni düzenli yapmaya engel sağlık problemi bulunmamak, ÖSYM tarafından 2018 senesinde yapılan KPSS sınavına girmiş olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Meslek Yüksekokullarının Aşçılık bölümlerinden mezun olmak, İki sene mesleki deneyimin olması.

BAŞVURU SÜRECİ

Kurum tarafından ilan edilen pozisyon için gerekli başvuru şartını sağlayan adaylar başvurularını 6 Mayıs ile 10 Mayıs Tarihler arasında İŞKUR üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.


Yorumlar