Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Vakıfbank polis promosyon ödemeleri bekleniyor! Emniyet promosyonu ne zaman ödenecek?

Polis banka promosyonu ödemeleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İçişleri Bakanlığı bünyesinde görev yapan polislerin promosyon ödemeleri için Vakıfbank ile anlaşma imzalandı. Tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27 bin lira olarak belirlenen polis promosyon ödemeleri için Kasım ayı işaret edildi. İşte, 2022 EGM polis maaş promosyonu ödeme tarihleri detayları...

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2022 23:30

Polis promosyonu ödemeleri, her personele 27 bin TL olarak belirlendi. Protokolün yürürlülük tarihi olarak Kasım ayı işaret edildi. Polis maaş promosyonu ödemeleri için Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelecek olan son dakika açıklaması bekleniyor. İşte, 2022 EGM polis promosyonu ödeme tarihi hakkında merak edilenler...

POLİS PROMOSYONU NE ZAMAN YATACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecektir.

EGM'nin açıklamasına göre polislere 36 ay için 27 bin lira promosyon ödemesi karara bağlandı. Promosyon ödemelerinin peşin ve tek seferde Kasım ayında ödenmesi bekleniyor.

POLİS MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

Emniyet Genel Müdürlüğü, Vakıfbank ile yapılan yeni banka maaş promosyonuna ilişkin protokole göre, tüm personele tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın 27 bin lira ödenmesinin karara bağlandığını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Vakıfbank ile 18 Mart'ta 5 yıllık süre için maaş promosyon protokolü imzalandığı ve bahse konu protokol ile tüm personeli kapsayacak şekilde, aylık ödemelerin 300 lira olması ve enflasyon karşısında değer kaybetmemesi için her altı ayda bir memur maaş zammı oranında arttırılması şartının getirildiği belirtildi.

EGM "Ayrıca Vakıfbank ile önceden yapılan ve süresi henüz tamamlanmamış olan promosyon protokolleri de iptal edilerek yeni protokole dahil edilecektir.

Vakıfbank dışındaki bankalarla devam eden protokoller ise sözleşmelerin bitiş tarihinde söz konusu yeni protokole dahil olacaktır. Vakıfbank Yönetim Kuruluna, Vakıfbank Genel Müdürüne ve protokol görüşmelerini gerçekleştiren heyetlere, Türk Polis Teşkilatı adına çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Etiketler polis promosyonu
Yorumlar