Anasayfa /  Foto Galeri

Uzun ve sağlıklı saçlar için 7 önemli tavsiye

Uzun ve sağlıklı saçlar için 7 önemli tavsiye - Sayfa 1

Yaz aylarında havuz, deniz ve güneşle iç içeyiz. Bu durum saçların daha fazla dökülmesine neden olabilir. İşte sağlıklı saçlar için tavsiyeler… 1. Her konuda olduğu gibi, sağlıklı saç için sağlıklı beslenme önemli 1. Her konuda olduğu gibi, sağlıklı saç için sağlıklı beslenme önemli Sağlıklı beslenme tüm vücut sağlığına faydalı olduğu gibi saç sağlığı için de olmazsa olmaz öneme sahiptir. Saçların güçlü olması düzenli beslenmeyle başlar.

Uzun ve sağlıklı saçlar için 7 önemli tavsiye - Sayfa 2

2. Şampuan seçimi doğru yapılmalı Saç yapıları farklılık gösterir. Yağlı saçlar, kuru saçlar, ince telli saçlar, vs. Her saç tipine uygun şampuanlar mevcuttur. Bu konuda itinalı davranmak saçlar için önemlidir.

Uzun ve sağlıklı saçlar için 7 önemli tavsiye - Sayfa 3

3. Kışın nemlendirici etkili saç maskeleri kullanılmalı Kış aylarında saçlar kurur, kışın saçlara nemlendirici maskeler yapmak saçların canlanmasını sağlayacaktır.

Uzun ve sağlıklı saçlar için 7 önemli tavsiye - Sayfa 4

4. Yazın güneşin etkilerinden koruyan kozmetik ürünler tercih edilmeli Yazın güneş, saçlarda yanma meydana getirir. Ayrıca denize ve havuza girilmesi kırılmaların artmasına sebep olabilir. Bu noktada güneş etkilerini en aza indirecek yaz bakım ürünlerini kullanmak son derece faydalıdır.