Anasayfa /  Foto Galeri

Üvey oğluna kaçan Instagram fenomeninden yeni bir rezalet!

Üvey oğluna kaçan Instagram fenomeninden yeni bir rezalet! Rusya’da yaşayan 35 yaşındaki Instagram fenomeni, kısa süre önce üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu canlı yayında itiraf ederek herkesi şoke etmişti. Takipçileri tarafından topa tutulan kadın rezaleti bir adım daha öteye taşıyarak hamile olduğunu duyurmuştu. Skandalda yeni gelişme yaşandı.

Üvey oğluna kaçan Instagram fenomeninden yeni bir rezalet! - Sayfa 1

Üvey oğluna kaçan Instagram fenomeninden yeni bir rezalet!

Rusya’da yaşayan 35 yaşındaki Instagram fenomeni, kısa süre önce üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu canlı yayında itiraf ederek herkesi şoke etmişti. Takipçileri tarafından topa tutulan kadın rezaleti bir adım daha öteye taşıyarak hamile olduğunu duyurmuştu. Skandalda yeni gelişme yaşandı.

Üvey oğluna kaçan Instagram fenomeninden yeni bir rezalet! - Sayfa 2

Rus internet fenomeni Marina Balmasheva, son aylarda dünyada en çok konuşulan kadınlardan biri oldu. Bunun sebebi ise herhangi bir başarısı değil.

Üvey oğluna kaçan Instagram fenomeninden yeni bir rezalet! - Sayfa 3

Rusya’da yaşayan Instagram fenomeni Marina Balmasheva geçen yıl Instagram hesabından, üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu açıklamıştı.

Üvey oğluna kaçan Instagram fenomeninden yeni bir rezalet! - Sayfa 4

Kilo verme macerasını sosyal medya hesabından paylaşarak şöhrete kavuşan kadın, bu skandal açıklamasından sonra kendini dünyanın dört bir yanından takipçilerinin eleştiri oklarının hedefinde buldu.