Anasayfa /  Foto Galeri

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu

Usta şarkıcı İbrahim Tatlıses, önceki gün Armutlu'da bir mekandan çıkarken görüntülendi. 'İbo Show' programıyla ekranlara dönmeye hazırlanan Tatlıses, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ekranlarda olmayı çok özlediğini söyleyen usta şarkıcı, gözyaşlarına hakim olamadı..

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 1

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses Armutlu'da bir mekandan çıkarken görüntüledi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı..

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 2

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Gözyaşlarına hakim olamayan Tatlıses, "Provaya gidiyorum. Her şey çok güzel oluyor. Ağladım çekimlerde. Allah yardım edecek inşallah. Ben de özledim, özlemez olur muyum?" dedi.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 3

Uçankuş'un haberine göre; "Çocuklarım hakkında konuşmak istemiyorum" diyen Tatlıses, "Özledim" dediği anda gözyaşlarına hakim olamadı. Elini yüzü ile kapattı.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 4

Yıllar önce uğradığı silahlı saldırı nedeniyle ekranlardan uzak kalan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yeniden ekranlara dönüyor. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği program, Star TV ile anlaşma yaptı.