Anasayfa /  Foto Galeri

Unutulmaz 1 Nisan şakaları

Unutulmaz 1 Nisan şakaları - Sayfa 1

Unutulmaz 1 Nisan şakaları

Unutulmaz 1 Nisan şakaları - Sayfa 2

Ülkemizde de gelenek haline gelen 1 Nisan şakaları, herkesin birbirine farklı farklı şakalar yaptığı ama kimisininin de bu işi abartarak başkalarına zarar vergidiği bir gün oldu. Hatta öyle ki yakınlarının kötü şakalarına maruz kalan bazı vatandaşlarımızın kalp krizi, kol - bacak kırığı, intihar girişimi, psikolojik sorunlar gibi vukularla hastanelere koştukları görülüyor. www.trhaberler.com olarak tarihe geçmiş şakaları sizler için araştırdık.

Unutulmaz 1 Nisan şakaları - Sayfa 3

YURDUMDAN ŞAKALAR Bisküvi arasına diş macunu Sivri zekalı bir öğrenci arkadaşlarına öyle bir şaka hazırlamışlardır ki örnek türden. Kremalı bisküvi paketini büyük bir incelikle açıp, bisküvilerin arasındaki kremayı çıkardıktan sonra, bir tüp diş macununu bisküvilerin arasına sıkar. Macunlu bisküvi elde edip bunu tekrar paketler. Ertesi gün 1 nisan'dır, sınıfa elinde bisküvi paketi ile giren çocuk tüm arkadaşlarına bisküvi ikram eder. Aradan 30 saniye geçtikden sonra arkadaşlarından dayak yememek için kaçmaya çalışr ama gene de kurtulamaz...

Unutulmaz 1 Nisan şakaları - Sayfa 4

YİNE BİR SANDALYE ŞAKASI Hastanenin acil servisine getirilen adam, arkadaşlarının yaptığı sandalye çekme şakası sonucu kalça kemiğini kırmış ve acı içinde kıvranarak acile kaldırılmıştır.