Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlüler 23 Haziran 2019 seçimleri böyle oy kullandı

Ünlüler 23 Haziran 2019 seçimleri böyle oy kullandı - Sayfa 1

Ünlüler 23 Haziran 2019 seçimleri böyle oy kullandı Bugün, yeniden yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için İstanbullular sandık başına gidiyor. 23 Haziran seçimlerinde ünlüler de oy kullanıyor. İşte sandık başında görüntülenen ünlüler...

Ünlüler 23 Haziran 2019 seçimleri böyle oy kullandı - Sayfa 2

Cem Yılmaz Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeniden yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oyunu, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı. Yılmaz’ın oyunu kullandıktan sonra zarfıyla beraber kapıya yönelerek “Hadi eyvallah” demesi sandık görevlilerini kahkahaya boğdu. Oyunu kullanan ünlü komedyen, basın mensuplarının sorularına “Vatandaşlık görevimi yerine getirmem çok normal değil mi” diyerek yanıt verdi.

Ünlüler 23 Haziran 2019 seçimleri böyle oy kullandı - Sayfa 3

Yalın Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullanan ve seçim sonucunda kazananın İstanbul halkı olmasını temenni eden ünlü sanatçı Yalın, “Tek söyleyeceğim kazanan İstanbul olsun inşallah. Çok güzel bir şehirde yaşıyoruz, inşallah kıymetini bileceğimiz bir gelecek olsun” dedi.

Ünlüler 23 Haziran 2019 seçimleri böyle oy kullandı - Sayfa 4

Ozan Güven Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullanan bir diğer isim de Ozan Güven oldu. Güven, “Umarım artık bu seçim herkes için adil, hakkaniyetli ve herkesin içine sinen bir seçim olur. Dolayısıyla biz de böyle her ay seçim sandığına gidip oy vermek durumunda kalmayız” ifadelerini kullandı.