Anasayfa /  Magazin

Ünlü türkücü'den fenerbahçe yönetimine ağır eleştiri!

Ünlü Türkücü ve şarkıcı Alişan bir kez daha ‘istifa edin’ dedi. Zaman zaman sosyal medya hesabından Fenerbahçe yönetimine ağır eleştirilerde bulunan Alişan, Fenerbahçe yönetimini bir kez daha istifaya çağırdı. Alişan İsmail Kartal için de eleştiride bulundu.

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2022 14:53

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’a kendi evinde yenilmesi sonrası Alişan Fenerbahçe yönetimini topa tuttu. Fotoğraf paylaşarak yönetimi istifaya davet eden Alişan, ayrıca Fenerbahçe’nin yeni teknik adamı olan İsmail Kartal için de eleştiride bulundu.

Periera dönemi sona eren Fenerbahçe’de yeni dönem İsmail Kartal ile başladı. Taraftarın bir kısmı sevinse de bir kısmı bu durumu eleştiri yağmuruna tuttu.

Fenerbahçe’deki kötü gidişatı eleştiren fanatik taraftarlardan biri de ünlü türkücü ve şarkıcı Alişan oldu.

Alişan, Adana Demirspor’a kendi evinde 2-1 yenilen Fenerbahçe yönetimine seslendi.

“Rezilliklerinize bir yenisini daha eklediniz dedi”

Alişan’ın sosyal medya hesabından “Rezilliklere bir yenisini daha ekleyen yönetimimiz ve futbolcularımıza tebriklerimi iletiyorum.Pendik faciası dönemi bile bu kadar rezillik yaşamamıştık.Yönetim istifa.Yönetim istifa…Yönetim istifa…Bu camianın ileri gelenleri yokmu?Yokmu bu duruma itiraz edecek bir babayiğit?” eleştirisinde bulundu.

“Yönetim istifa, yönetim istifa”

Daha sonraki paylaşımında ise Kadıköy’de olduğunu belirten Alişan fotoğraflı bir paylaşım yaparak “Yönetim istifa, yönetim istifa” notunu ekledi.

İsmail Kartal için sert eleştiri

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal için de yorumlarda bulunan Alişan, Ali Koç’un Fenerbahçe’ye başkan olduğu zamanki açıklamasını hatırlattı.

2014-2015-2016 sezonuyla 2019-2020-2021 sezonu teknik adamlarını karşılaştıran Alişan, Ali Koç’un “Futbol aklını tamamen değiştireceğiz” sözüne karşılık olarak “Vallahi biz anlayamamışız seni” diyerek alkış ifadesi koydu.

Alişan son olarak, “Hayal ettiğin Fenerbahçe’ye adım adımmı? Yoksa bu yaşadıklarımız bir hayalmi??” paylaşımında bulundu.

 

Etiketler Ali şan Fenerbahçe
Yorumlar