Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü sunucu Esra Erol'un evine silahlı baskın!

Ünlü sunucu Esra Erol'un evine silahlı baskın! - Sayfa 1

Başarılı sunucu Esra Erol bugünlerde sıkıntılı zamanlar geçiriyor. Kürt İdris’in kızının eşi Cevat Albayrak Esra Erol’un evine silahlı baskın yaparak yürekleri ağza getirdi.

Ünlü sunucu Esra Erol'un evine silahlı baskın! - Sayfa 2

Kürt İdris lakabıyla tanınan İdris Özbir’in kızı Kudret Özbir eşi Cevat Albayrak tarafından şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı. Ancak öfkeli eş Albayrak Esra erol’un evine silahlı baskın yaptı. İddialara göre evi basan Cevat Albayrak eşi Kudret Özbir’i hırsızlıkla suçladı.

Ünlü sunucu Esra Erol'un evine silahlı baskın! - Sayfa 3

Ali Özbir’in kızkardeşi Kudret Özbir Albayrak şiddet gördüğünü ve bunun için mahkemeye başvurarak hemen boşanmak istediğini gerekli mercilere iletti.

Ünlü sunucu Esra Erol'un evine silahlı baskın! - Sayfa 4

KİM NEDEN YAPTI Taraflar arasında kısa bie süreliğine gerginliğe nenden olan bu tatsız olay sonucunda taraflar ne tutum sergileyecekler ilerdeki günlerde belli olacak. Esra Erol ve Ali Özbir’in evine baskın yapan Albayrak evin camlarını kırarak eve girdi eşini evin içnde aradı. Kudret özbir korkudan çatı katına sakalndı ve korlulu dakikalar sonucunda aşağıya indirildi. Öfkeli koca boşanmayı kabul etmediğinden böyle bir tutum sergilediği düşünülmekte.