Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü sunucu canlı yayında çırılçıplak yakalandı!

İngiliz televizyon yıldızı ve girişimci Jamie Laing'in kendisi gibi sunucu olan kız arkadaşı Sophie Habboo, Instagram'da spor yaptığı anları, canlı yayında takipçileriyle paylaştı. O sırada hiçbir şeyden haberi olmayan Sophie'nin sevgilisi Jamie, arkadan çıplak bir şekilde geçti.

Ünlü sunucu canlı yayında çırılçıplak yakalandı! - Sayfa 1

İngiltere'nin ünlü sunucuları Jamie Laing ve Sophie Habboo öyle bir canlı yayın kazası kurbanı oldu ki herkesin ağzı açık kaldı. Sophie Habboo Instagram canlı yayınındayken, Jamie Laing akasından çırılçıplak bir şekilde geçti.

Ünlü sunucu canlı yayında çırılçıplak yakalandı! - Sayfa 2

İngiltere'nin en ünlü çiftleri olarak bilinen Jamie Laing ve Sophie Habboo, Instagram canlı yayınında büyük bir talihsizlik yaşadı. Ünlü çiftin başına gelen bu talihsizlik onları bir anda magazin gündeminin tepesine taşıdı. Instagram canlı yayınında spor yaptığı anları paylaşan Sophie Habboo'nun kamerasına, çırılçıplak vaziyette olan erkek arkadaşı Jamie takıldı. Takipçileri de bu anlara şahit oldu. 

Ünlü sunucu canlı yayında çırılçıplak yakalandı! - Sayfa 3

Sosyal medya canlı yayınları birçok talihsizliği de beraberinde getirebiliyor. Bunun son kurbanı ise İngiliz televizyon dünyasının en ünlü çiftleri arasında yer alan Sophie Habbo ve Jamie Lang oldu. 

Ünlü sunucu canlı yayında çırılçıplak yakalandı! - Sayfa 4

Instagram'da spor yaptığı anları, canlı yayında takipçileri ile paylaşan Sophie, erkek arkadaşının o sırada çıplak şekilde arkadan geçeceğinden habersizdi.