Anasayfa /  Dünya

Ünlü playboy babasını öldürdü!

Ünlü playboy Thomas Gilbert Jr., Wall Street bankacısı babasını altı kurşunla öldürdüğü için 30 yıl hapis cezası aldı. Cinayetin gerekçesi, babası Thomas Sr.'ün 1 milyon dolarlık ödeneğini kesmesi.

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2019 22:35

Babasına sıktığı her kurşun için 5 yıl ceza alan şımarık playboy Thomas Gilbert Jr., babasının parası sayesinde dünyayı dolaştı, en şaşalı partilerde boy gösterdi, lüksün ve özel zevklerin zirvesini yaşadı.

Gümüş kaşıklı playboy, dünyanın en özel kulüplerinin de daimi üyesiydi. Parayı sadece zevki için kullanan Thomas, yediği park cezalarına kadar ailesine ödetmişti. Babası bir gün bu duruma dur demek istedi.

Önce oğlunun ödeneğini azaltmaya başladı. Ona sadece sıradan bir insan gibi kısıtlı bir parayla yaşaması gerektiğini söyledi. Önce haftalık bin dolar vermeye başladı. Ayda 4 bin dolar para eline geçen Thomas'ın, aynı zamanda 2 bin 400 dolar olan ev kirası da ailesi tarafından öndendi.

Thomas, zenginliği elinden alındıktan sonra babasına düşman olmaya başladı. Babası onu iş bulmaya yönlendirdi ancak şımarık playboy bu teklifleri reddetti. Babası daha sonra haftalık ödeneğini 400, sonra da 300 dolara düşürdü.

Gözünü dahi kırpmadı!

4 Ocak 2015'te babasıyla iş konuşmak istediğini söyleyen Thomas, New York'un Yukarı Doğu Yakası'ndaki lüks evlerine gitti. Evde annesi ve babası birlikteydi. Thomas, annesini uzaklaştırmak için ondan bir şeyler almasını istedi. Bu sayede annesini dışarı çıkardı.

Annesi Shelley döndüğünde kocasının kan gölü içinde yattığını gördü. Kocasının elinde bir de silah vardı. Kocasının vücudunu kontrol ettiğinde öldüğünü anlayan kadın hemen 911'i aradı. Kocasının vücudunda çok sayıda kurşun yarası olduğunu fark eden kadın direkt olarak oğlunun kocasını öldürdüğünü söyledi.

Anne Shelley, oğlunun deli olduğunu ancak daha önce bunu bilmediğini söyledi. Polis daha sonra Thomas'ı gözaltına alarak tutukladı. Talihsiz anne kocasının ardından oğlunu da kaybetmemek için oğlunun şizofren olduğunu ileri sürdü. Avukatları da tüm savunmalarını buna göre yaptı.

Ancak mahkeme yapılan incelemelerin ardından Thomas'ın herhangi bir rahatsızlığı olmadığını ifade ederek cezalandırılmasına karar verildi.

Thomas, babasını bilerek ve planlayarak öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Etiketler Thomas Gilbert
Yorumlar