Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü oyuncu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yanıt! İnanmak...

Bir süredir gündemde olan ve eleştirilerin hedefinde yer alan Sezen Aksu'nun Hz.Adem ile ilgili olan sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da tepki geldi. Konuşmasında Sezen Aksu’nun Adem ile Havva ile ilgili sözlerine de sert çıkışlarda bulunan Erdoğan, ‘Hz. Adem’e dil uzatanların dilini koparmak görevimizdir’ ifadelerini kullandı. Büyük tepkilere neden olan bu sözlerin ardından oyuncu Beren Saat de suskunluğunu bozdu. Beren Saat, bir paylaşım yaparak ‘inanmak istemiyorum’ dedi.

Ünlü oyuncu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yanıt! İnanmak... - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'da bulunan Çamlıca Camii'nde kıldı. Namazdan sonra camii içinde cemaate kısa bir konuşma yapan Erdoğan, isim vermeden Sezen Aksu'ya yüklendi.

Ünlü oyuncu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yanıt! İnanmak... - Sayfa 2

‘HZ. ADEM VE HZ. HAVVA’YA UZANAN DİLLERİ KOPARMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR’

Hazreti Adem ve Hazreti Havva'ya hakaret olarak nitelendirilen şarkısı sözlerinin kabul edilemeyeceğini ifade eden Erdoğan, ‘Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hazreti Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir’ dedi.

Ünlü oyuncu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yanıt! İnanmak... - Sayfa 3

‘İNANMAK İSTEMİYORUM’

Oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabından Sezen Aksu ile ilgili paylaşıma yer verdi.

Ünlü oyuncu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yanıt! İnanmak... - Sayfa 4

Saat, ‘Halkla şiirler okuyup, şarkılar söyleyerek, duygusal köprü kurarak seçilen Erdoğan'ın bugün "dilini koparırız" demesine inanmak istemiyorum. Hatırla Sevgili dizisinde oynadığımızda hepimiz çok gençtik ve o dizide Recep Tayyip Erdoğan adlı genç iyi şiir okumasıyla öne çıkan bölümlük karakterdi hikayemizde.