Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sektörün dayattığı güzellik algısına isyan etti!

Sefirin Kızı dizisinde izlediğimiz özel hayatıyla gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Oyunculuğa başladığında 140 kilo olan Kaygılaroğlu, sektörde fiziksel ayrımcılık yapıldığını söyledi. Uraz Kaygılaroğlu'nun sözleri magazin gündemine damga gibi vurdu.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sektörün dayattığı güzellik algısına isyan etti! - Sayfa 1

Uraz Kaygılaroğlu, "İbrahim Selim ile Bu Gece"nin bu haftaki konuğu oldu.

Aile hayatının küçük yaştan itibaren kadınların yoğunlukta olduğu bir şekilde geçtiğini anlatan ünlü oyuncu, Tarık Akan'la ilgili hayalini paylaştı:

"Bizim ailede iyi bir erkek figürü yoktu ne yazık ki, o yüzden hep kadınların arasında geçti çocukluluğum diyebilirim, halalarım, teyzelerim, babaannem, anneannem...

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sektörün dayattığı güzellik algısına isyan etti! - Sayfa 2

Çocukken Tarık Akan'ın başrolde dayı olarak yer aldığı 'Sevgili Dayım' diye bir film vardı.

O filmi izleyip 'vay be böyle dayı yeğen ilişkileri de olabiliyormuş' demek ki diye düşündüğümü hatırlıyorum. O zamanlar Tarık Akan'ın dayım olmasını bile istemiştim hatta."

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sektörün dayattığı güzellik algısına isyan etti! - Sayfa 3

Sektörde fiziksel ayrımcılık var

Sektörün içerisinde yaşanan fiziksel ayrımcılıklardan duyduğu rahatsızlığı da ifade eden oyuncu, "Kilolu oyunculara ne yazık ki sektörde şans verilmiyor.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sektörün dayattığı güzellik algısına isyan etti! - Sayfa 4

Belirli bir kilonun üzerindeysen başrol oyuncusunun en yakın arkadaşı olup onun yaşadığı aşka seyirci olmak ve imrenerek bakmaktan başka bir rol düşmüyor sana.

Bu bana gerçekçi gelmiyor.