Anasayfa /  Magazin

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu psikiyatrlardan yardım istedi

Son zamanlarda osyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Esra Dermancıoğlu 'tükenmişlik sendromu' yaşadığını söyleyerek, "Psikiyatrlardan yardım istiyorum" dedi.

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2022 20:19

Esra Dermancıoğlu, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Fotoğrafını yayınlayan 53 yaşındaki oyuncu, "Tükenmiştik sendromu yaşıyorum" dedi.

Ünlü isim, dikkat çeken paylaşımında ayrıca takipçilerine "Psikiyatrlardan yardım istiyorum fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz" sözleriyle seslendi.

"KENDİME DÖNDÜĞÜM ZAMAN KARANLIKLARA GİRDİĞİM OLUYOR"

Öte yandan Dermancıoğlu, geçtiğimiz haftalarda konuk olduğu 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programında bilinmeyenlerini anlatmıştı.

Zaman zaman depresif zaman zaman da eğlenceli bir insan olduğunu söyleyen Esra Dermancıoğlu, "Kendime döndüğüm zaman birtakım karanlıklara girdiğim oluyor" demişti.

Oyunculuk serüvenini anlatan ünlü oyuncu, "Şahika Tekand'da eğitim aldım. Ardından Ece Yörenç'ten bir teklif geldi, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' ile başladım. Ece, 'Mukaddes' karakterini yazarken benim de oyunculuğa başlamak istediğimi görmüştü. Çok güvenemediler aslında başlarda. Çünkü hiçbir tecrübem yoktu oyunculukla ilgili. 2009'da başladı serüvenim, buralara kadar geldi" ifadelerini kullanmıştı.

 

 
Yorumlar