Anasayfa /  Magazin

Ünlü oyucu Alparslan Özmol isyan etti

Alparslan Özmol, bir kez daha hakkında 'öldü' haberleri çıkınca tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2020 21:10

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada yayılan söylenti üzerine "Sakin olun, eğer ölürsem ben size haber vereceğim" diyen Alparslan Özmol, bir kez daha hakkında 'öldü' haberleri çıkınca tepki gösterdi.

Twitter alemi, ‘Çocuklar Duymasın’ın ‘Çaycı Hüseyin’i Alparslan Özmol’u (44), ayda en az iki kez çeşitli nedenlerle öldürüyor ve oyuncuyu Trend Topic (gündem) yapıyor.

"Annem korkudan çılgına dönüyor": Alparslan Özmol, her defasında "Gençler yapmayın, etmeyin. Annem korkudan çılgına dönüyor” dese de dinletemiyor. Twitter, önceki gün bir kez daha ‘Ünlü oyuncuyu kaybettik’ haberiyle çalkalandı.

 

"Abi sen ölmedin mi?": Özmol, "Annem yine aradı; 'Biliyorum, iyisin. Ama yine sorayım’ dedi. Sokağa çıktım, biri yanıma gelip ‘Abi sen ölmedin mi?’ diye sordu" ifadelerini kulandı.

Çocuklar Duymasın dizisindeki Çaycı Hüseyin rolüyle bilinen Alpaslan Özmol, her ay mutlaka ölüm haberiyle sosyal medyada gündeme geliyor.

Önceki günlerde Çocuklar Duymasın'ın Eylül ayında yeni bölümleriyle ekranlara geleceği öğrenilmişti.

Alpaslan Özmol Kimdir?

Alparslan Özmol, 19 Nisan 1976 yılında Almanya'da doğmuşturdu. Başarılı oyuncu ilkokulun ardından kayıt olduğu ortaöğretimde boyundan ötürü yaşadığı zorluklar yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldı. O dönemlerde ailesi ile Bursa'ya yerleşen isim burada bir züccaciye dükkanında turistlere eşarp satarak geçimini sağlıyordu.

Turistlere satış yapmak için birkaç yabancı dil öğrenen Özmol tamamen tesadüf eseri Bursa Devlet Tiyatorsu'nda yeni sahnelenecek bir oyunda kralın soytarısı rolüyle oyunculuğa ilk adımını attı.

Bursa Devlet Tiyatorsu'nda bir çok oyunda rol alan isim televizyona ilk adımı Hamdi Alkan'ın başrolünü oynadığı güldürü programı olan Reyting Hamdi'de 8 bölüm oynayarak attı.

Alpaslan Özmol'un hayatındaki dönüm noktası ise Özgür Ozan aracılığı ile tanıştığı Birol Güven sayesinde oldu. O Dönemde Birol Güven TGRT ekranları için "Kahkaha Show" adlı bir program hazırlıyordu.

İstanbul'a yerleşen oyuncunun Türkiye tarafından tanınması ve sevilmesi "Ayrılsak da Beraberiz" dizisi ile oldu. Oyuncu ilk olarak bu dizide Çaycı Hüseyin tiplemesi ile izleyenlerin karşısına çıktı. Özmol bu karakter ile o kadar çok sevildi ki Birol Güven Çocuklar Duymasın adlı diziye bu karakteri bire bir taşıdı.

Yorumlar