Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü model Cara Delevingne Hayır Yapmak için Vajinasının NTF'sini Satışa Çıkardı!

28 yaşındaki İngiliz model Cara Delevingne, gözde modeller arasında belki de en dikkat çekici isimlerden biri. Yaptığı açıklamalar, ilişki durumları, verdiği pozlar ile sürekli adından söz ettirmeyi başarıyor. Güzel model geçtiğimiz günlerde önemli bir hayır işi için herkesi meraklandıran bir projeye imza attı!

Ünlü model Cara Delevingne Hayır Yapmak için Vajinasının NTF'sini Satışa Çıkardı! - Sayfa 1

28 yaşındaki İngiliz model Cara Delevingne, İngiltere'de tanınmış bir ailenin kızı. Güzel oyuncunun ablası da kendisi gibi model ve büyük markalarla çalışmış bir isim.

Ünlü model Cara Delevingne Hayır Yapmak için Vajinasının NTF'sini Satışa Çıkardı! - Sayfa 2

Güzel model, NTF'lerin son zamanlarda elde ettiği başarılardan etkilendi ve hayır yapmak için harekete geçti. Ünlü isim, Instagram hesabında paylaştığı bir video ile vajinasının NTF'sini satışa çıkardığını duyurdu.

Ünlü model Cara Delevingne Hayır Yapmak için Vajinasının NTF'sini Satışa Çıkardı! - Sayfa 3

Videonun, kadınların güçlendirilmesini, COVID yardımını, LGBTQIA+ örgütlerini, çevresel nedenleri ve mücadeleyi destekleyen vakfı için para toplamak amacıyla “türünün tek örneği NFT” olarak açık artırmaya çıkarıldığını belirtti.

Ünlü model Cara Delevingne Hayır Yapmak için Vajinasının NTF'sini Satışa Çıkardı! - Sayfa 4

Okyanus kenarında çekilen videoda güzel manken en doğal haliyle konuşmaya başlıyor. Ekranda yazan yazılar ise Delevingne ve vücudu ile ilgili güçlü mesajlar içeriyor.