Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü isim Acun Ilıcalı'nın Exxen projesi ile setlere dönüyor !

Acun Medya ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu 'Exxen'de yer alacak içerikler şekillenmeye başladı. Platform, bomba bir transfere de imza attığı ortaya çıktı.

Ünlü isim Acun Ilıcalı'nın Exxen projesi ile setlere dönüyor ! - Sayfa 1

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu 'Exxen'de yer alacak içerikler şekillenmeye başladı. Listede, uzun süredir ekranlardan uzak olan ve geçtiğimiz hafta eşini kaybederek büyük bir acı yaşayan Özgü Namal'ın ismi dikkat çekti.

Ünlü isim Acun Ilıcalı'nın Exxen projesi ile setlere dönüyor ! - Sayfa 2

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu'nun, "Yerli ve Milli Platform" başlıklı yazısı şöyle:

"Exxen, Acun’un yeni kanalının ismi. Muhtemel uluslararası havası olsun istendi. İlk ben yazdım, temmuz ayında ufak bir yorum da yaptım ne olabileceğine dair platformun. Epey bir dizi yapım işine girecekler.

Ünlü isim Acun Ilıcalı'nın Exxen projesi ile setlere dönüyor ! - Sayfa 3

Dikkatimi çeken Özgü Namal oldu. 2013 yılında bırakmıştı. Çok yeni eşini kaybetti. Büyük bir acı. Listeye bakınca büyük sürpriz olarak bu işi gördüm. 'Daha bu için buzdağının görünen yüzü' dediler.

Ünlü isim Acun Ilıcalı'nın Exxen projesi ile setlere dönüyor ! - Sayfa 4

Sadece kendi işleri olacak. Mesela benim duyduğum, dışarıdan film alınmayacak. Kendi yapımları olacak. Yine kulağıma gelen, içerikler 'Ailenin izleyebileceği kıvamda olacak' sözü aslında büyük rakibin dizi içeriklerine de bir gönderme!