Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Üniversitesiye ortaöğretim önlisans mezunu KPSS'siz memur alınacak

Türkiye İş Kurumu üzerinden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine bulaşıkçı, temizlik görevlisi, destek personeli kadrolarında çok sayıda personel alımları yapılacak.

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2020 19:54

Eğitim düzeyinde en az lise mezunları için yeni bir ilan daha açıklandı. İŞKUR - Türkiye İş Kurumu üzerinden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine bulaşıkçı, temizlik görevlisi, destek personeli kadrolarında çok sayıda personel alımları yapılacak.

3 FAKLI KADRODA PERSONEL ALIMI;

6 farklı ilandan ilki bulaşıkçı kadrosunda olacak. Ortaöğretim mezunu olan adayların belirlenmesi kura yöntemi ile gerçekleştirilecek. Kura sonucunda 10 Şubat tarihinde adaylara mülakat gerçekleştirilecek.

Temizlik görevlisi alımlarında ise yine orta öğretim mezunu olan adaylar için gerçekleştirilecek. Bu alımda kura bulaşıkçı kadrosundaki alımlar ile birlikte olacak. Bu kadroda 2 temizlikçi alımı olacak

Destek personeli alımları için 4 farklı ilan açıklandı. Elektrik, Otomotiv makine Meslek Yüksek Okulu Ön lisans mezunları için 1'er kişi alınacak iken en az lise mezunu adaylar için ise 1 kişi alınacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların TC. vatandaşı olmaları, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, atanmalarına engel bir sabıka kaydının olmaması, güvenlik ve arşiv araştırmalarından olumlu almaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan maaş almıyor olmaları, deneme süresi 2 ay olarak belirlendi. Bu süre içerisinde başarısız olanlar için iş akdi fesh edilebilecek.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Kahramanmaraş Üniversitesine lise ve önlisans mezunları için açıklanan memur alımlarına başvurular İŞKUR üzerinden devam etmektedir. Başvuru yapacak olan adayların bu ilanlara başvurularını en geç 24 Ocak 2019 tarihine kadar tamamlaması istenilmektedir.

Yorumlar