Anasayfa /  Spor

Ümit Karan: 'Ben olsam penaltıyı dışarı atardım'

Ümit Karan: 'Ben olsam penaltıyı dışarı atardım'

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2016 09:46

Galatasaraylı eski oyuncu ve spor yorumcusu Ümit Karan, Fenerbahçe'nin Eskişehirspor maçında kazandığı penaltı için ilginç bir yorumda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ardından 360 TV'de yayınlanan Telegol programının yorumcularından Ümit Karan flaş bir yorumda bulundu.

Merkez Hakem Kurulu'nu sert bir şekilde eleştiren Karan, "Kuddüsi Müftüoğlu'nu ayakta alkışlıyorum, devre arası tatil yapmışlar. Hoca, bugün istifa etmeli, ayıptır, günahtır. Ben Fernandao'nun yerinde olsam o penaltıyı dışarı atardım, hayatımda bu kadar komik bir penaltı, kırmızı kart gördüysem namertim" dedi.

AHMET ÇAKAR: ALPER ULUSOY 'TESTERE 8' FİLMİNİN GALASINI YAPTI Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar da Twitter’dan hakem yönetimini eleştirdi. Çakar, “İşte benim yavrularım, işte Türk Hakemcikleri. Olan penaltıyı verme olmayanı ver ve ödeştir. Yazıklar olsun size. Bu nasıl kırmızı kart yahu. Yazık yazık. Eskişehir'de hakem Alper Ulusoy 'Testere 8' filminin galasını yaptı” diye yazdı.

Etiketler Ümit Karan
Yorumlar