Anasayfa /  Magazin

Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında? Survivor Ümit Erdim evli mi, nereli?

Ekranların sevilen yarışması Survivor'ın yayın 15 Ocak akşamı yayın hayatına başladı. Bu yıl farklı bir format ta yapılacak olan yarışmada yarışmacılar ve format içeriği izleyiciler tarafından merak ediliyordu. İşte yarışmacılardan birisi olan Ümit Erdim'in hayatı ve kariyeri haberimizin detay kısmında...

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2023 15:00

Ekranların sevilen yarışması Survivor'ın yayın 15 Ocak akşamı yayın hayatına başladı. Bu yıl farklı bir format ta yapılacak olan yarışmada yarışmacılar ve format içeriğisi izleyiciler tarafından merak ediliyordu. İşte yarışmacılardan birisi olanÜmit Erdim'in hayatı ve kariyeri haberimizin detay kısmında...

 Survivor 2023 ünlüler takımında yer alan yarışmacılardan biri de başarılı oyuncu Ümit Erdim oldu. Kısa sürede verdiği kilolarla sürekli konuşulan Ümit Erdim'in hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. 

ÜMİT ERDİM KİMDİR?

Oyuncu ve sunucu Ümit Erdim, 15 Haziran 1985 yılında Kocaeli'de dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulun ardından İzmit Atılım Anadolu Lisesini bitirdi. 1998–2003 seneleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda genç birimde oynadı. Burada tanıştığı Caner Özyurtlu ile birlikte İstanbul'a geldi. Özyurtlu ile birlikte Moda'da bir ajansa kaydoldular. Kariyerini bu aşamadan itibaren tiyatro yerine televizyonla devam ettirdi. Böyle mi Olacaktı isimli dizide konuk oyuncu olarak başladığı sanat yaşamı Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerle devam etti. Birçok dizide yer aldı.

Katıldığı Can Dostum adlı köpek eğitim yarışmasında birincilik elde etti. Ocak 2015'te 3. sezonu yayınlanan "Benzemez Kimse Sana" programında jüri üyeliği yaptı.

Erdim, 2019 yılından itibaren pilotluk eğitimi almaya başladı.

Bir dönem kilolarıyla başı dertte olan Ümit Erdim geçirdiği mide ameliyatının ardından fit bir görünüme kavuşmuştu. Erdim 142 kiloda 73 kiloya kadar zayıfladı.

Erdim, Kimya mühendisi olan ve İngilizce- Türkçe tercümanlık yapan Seda Çınarl’a 2017 senesi Mayıs ayında evlendi. Çiftin bu mutlu evlilikten iki kız çocukları dünyaya geldi.

Yorumlar