Anasayfa /  Foto Galeri

Ukrayna Devlet Başkanı'nın 41 günlük değişimi şoke etti!

Rusya'nın 24 Şubat gecesi Ukrayna'ya yönelik askeri harekatının başlamasının ardından 41 gün geçti. Bu süreçte ülkesinin başında savaşı yönlendirmeye çalışan Ukrayna Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin 41 günde yaşadığı değişim görenleri hayrete düşürdü.

Ukrayna Devlet Başkanı'nın 41 günlük değişimi şoke etti! - Sayfa 1

Rusya Başkanı Vladimir Putin, 24 Şubat sabaha karşı Ukrayna'nın Donbass bölgesine yönelik askeri harekatı onaylayan belgeyi imzalamasıyla işgal harekatı resmen başlamış oldu.

Ukrayna Devlet Başkanı'nın 41 günlük değişimi şoke etti! - Sayfa 2

Rusya'nın iddia ettiğinin aksine Donbass'tan sonra Kiev'e kadar ilerleyen askeri güçler, Ukrayna'nın birçok noktasına saldırılar düzenledi. Ukrayna Başkanı Zelenskiy ise savaşın başladığı ilk günden bugüne Ukrayna halkıyla birlikte kalmaya devam ediyor.

Ukrayna Devlet Başkanı'nın 41 günlük değişimi şoke etti! - Sayfa 3

İngiltere Başkanı Boris Johnson'ın ailesiyle birlikte sığınma teklifini reddederek halkıyla Rusya'nın işgaline karşı direnmeyi tercih eden Zelenskiy'nin, savaştan günüme olan değişimi görenleri hayrete düşürdü.

Ukrayna Devlet Başkanı'nın 41 günlük değişimi şoke etti! - Sayfa 4

Savaşın başlamasından sonra birçok kez ülkelerle telekonferans sistemiyle görüşmeler gerçekleştiren Zelenskiy, aynı zamanda da askeri kıyafetler giyerek Ukrayna'nın farklı cephelerinde de askerlere moral ziyareti vermeye devam ediyor.