Anasayfa /  Spor

UEFA'dan Milli Takım için 'asker selamı' kararı ! Ceza...

Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde milli takımın gol sevinçlerinde yaptığı asker selamı sonrası UEFA soruşturma başlatmıştı. UEFA'nın yaptığı açıklamaya göre söz konusu gol sevinçlerine herhangi bir ceza verilmeyecek.

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2019 16:11

Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) elemelerinde Türkiye’nin Fransa ile oynadığı maçta futbolcuların verdiği asker selamına soruşturma açan UEFA, incelemesini tamamladı.

UEFA, asker selamı soruşturması sonrasında Türkiye’ye herhangi bir ceza verilmesine gerek olmadığına karar verdi.

FRANSA VE ARNAVUTLUK MAÇLARINDAKİ ASKER SELAMINA SORUŞTURMA AÇILMIŞTI
UEFA, Türkiye’nin Fransa ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada asker selamı ile yaptığı gol sevinci hakkında soruşturma başlatmıştı. UEFA’dan yapılan açıklamada, A Milli Takım’da forma giyen futbolcuların 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Arnavutluk ve Fransa ile oynadıkları maçlarda olası siyasi provokasyon içeren davranışlar sergilediği iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na disiplin soruşturması başlatıldığı belirtilmişti.

Yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak bir müfettiş atandığı belirtilirken, “Türk oyuncuların, Fransa maçındaki potansiyel politik ve provokatif hareketi nedeniyle bir müfettiş görevlendirilmiştir. İncelemenin sonucunda bilgi paylaşılacaktır” denilmişti.

Yapılan soruşturma sonucunda Türkiye A Milli Futbol Takımı’na ceza verilmesine gerek olmadığı duyuruldu.

 

Yorumlar