Anasayfa /  Medya /  Dizi

Üç Kız Kardeş 7.Bölüm izle | Üç Kız Kardeş 7.Bölüm Önizleme

Üç Kız Kardeş 7.Bölüm izle. Üç Kız Kardeş 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Üç Kız Kardeş 7.Bölüm Önizleme yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü 5 Nisan Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Üç Kız Kardeş 7.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 03 Nisan 2022 22:21

Üç Kız Kardeş 7.Bölüm izle | Üç Kız Kardeş 7.Bölüm Önizleme

Başrollerinde İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya ve Almila Ada gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Üç Kız Kardeş 7.Bölümde de ekrana kitleyecek

ÜÇ KIZ KARDEŞ 7.BÖLÜM İZLE

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Türkan Mine’nin yakınlığını iyi niyetli bir arkadaşlık olarak gördüğü için Somer’le arasındaki sorunları paylaşır. Mine, Türkan’ın evliliğini yıkmayacağını ve bunun için mücadele edeceğini anlar ve Somer’e karşı daha büyük bir kıskançlık içine girer.

Rüçhan Mine’nin hamile olduğunu öğrenmiş ve onu artık daha büyük bir tehlike olarak görmeye başlamıştır. Onu Somer’den uzaklaştırmak için artık daha büyük hamlelere ihtiyaç duyar ve harekete geçer. Rüçhan’ın bu hareketi Mine ve Somer arasından ciddi gerilimlere neden olur.

Sadık Fatih için çektiği parayı kaptırmış sıkıntı içindedir. En büyük korkusu da bunu Nesrin’in öğrenmesidir. Fatih ise abisini köşeye sıkıştırmakla kalmayıp ailenin içinde daha büyük bir krize neden olur. Dönüş’ün arkadaşı için yazığı mektup, Derya ve Serdar’la olan ilişkisinde büyük gerilimlere neden olur.

Türkan, boşanmama kararından sonra Somer’i kazanmak için artık savaşması gerektiğini anlar ve Rüçhan’ın baskılarına rağmen dik durmaya ve mücadele etmeye devam eder.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar