Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Üç Kız Kardeş 18.Bölüm 2. Önizleme | Üç Kız Kardeş 18.Bölüm izle

Üç Kız Kardeş 18.Bölüm 2. Önizleme. Üç Kız Kardeş 18.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Üç Kız Kardeş 18.Bölüm 2. Önizleme yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü 20 Eylül Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Üç Kız Kardeş 18.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2022 01:02

Üç Kız Kardeş 18.Bölüm 2. Önizleme | Üç Kız Kardeş 18.Bölüm izle

Başrollerinde İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya ve Almila Ada gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Üç Kız Kardeş 18.Bölümde de ekrana kitleyecek

ÜÇ KIZ KARDEŞ 18.BÖLÜM İZLE

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Somer, Nihat'ın kötü davranışlarına maruz kalan Mine'yi, bebeğini koruyabilmek adına annesinin evine getirir. Türkan ve Mine aynı çatı altında yaşamaya başlar. Her şeyden habersiz Türkan, Mine ve bebeğini sevgiyle karşılar. Kiraz bebeğin varlığı Türkan'ın annelik duygularını harekete geçirir. Mine, Somer'den vazgeçmediği için ev içindeki varlığı Somer'i köşeye sıkıştırır. Derya, Fatih'in babası olduğuna inandığı için hırçın hareketlerine devam eder. İzmir'de basını belaya sokar ve Hakan'dan yardım ister. Dönüş, Derya için telaşlanır ve Serdar'la İzmir'e giderler. Bu kısa İzmir yolculuğu Dönüş ve Serdar'ı daha da yakınlaştırır.

Nesrin, zihninde geçmişin karanlık sularında gezerken doktor tavsiyesi üzerine bütün aile Nesrin'e iyi hissettirecek şeyler yapmaya çabalar. Geçen tüm kötü olayların üzerine bütün aile pikniğe çıkmaya karar verir. Piknikte gençlerin oynadığı bir oyun esnasında Derya, Hakan'ın onu terk edeceğine dair kuşkuya kapılır. Nihat'ta Mine'yi bulmak için elinden geleni yapar ve bu konuda Fatih'ten yardım alır.

Nihat, Mine'yi bulacak mı? Mine, Somer ve Türkan'ın evindeki varlığını sürdürebilecek mi? Nesrin, geçmişin yarattığı travmalardan kurtulabilecek mi?

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar