Anasayfa /  Teknoloji

Sosyal medya onu konuşuyor: Bob Karamollaoğlu

Cumhurbaşkanı adayı ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, TRT'de yayınlanan ve doğa resimleri çizdiği programıyla ilgi gören ‘’Bonus saçlı ressam amca’’ Bob Ross’a uyarlandı. Yazdığı mesajlarla ve yaptığı e-mitinglerle de sosyal medyanın gündemine oturan Karamollaoğlu, Twitter kullanıcıları tarafından Bob Ross’a benzetildi.

Abone ol
Abone ol 02 Haziran 2018 15:14

Bir sosyal medya kullanıcısı Ross'un resim yaparken çekilmiş fotoğrafına Karamollaoğlu'nu montajlayıp, “Bob Karamollaoğlu, şuraya da huzurlu bir Türkiye çizelim” diye yazdı ve Bob Ross'un çizdiği resmi, Türkiye haritası ile değiştirerek Karamollaoğlu'na gönderdi. Karamollaoğlu da “Heyecanınızı anlıyorum gençler. İnşallah 25 Haziran’dan itibaren huzurlu bir Türkiye’nin gerçek resmini hep birlikte çizeceğiz” diyerek mesajı paylaşan gence yanıt verdi. Bu paylaşım binlerce beğeni aldı.

TRT’deki programları ilgi ile izlenen Robert Norman Bob Ross, TRT’deki programları ile ünlü oldu. ”Resim Sevinci- Joy of Painting” adlı program ile her hafta ekrana geldi. Floridalı sanatçı, bir saat içerisinde yaptığı harikulade manzara resimleriyle büyük ilgi toplamıştı. Resim yaparken sarf ettiği ‘Şuraya da bir küçük ağaç çizelim, Belki şurada küçük mutlu bir ağaç vardır' gibi sözleri akıllara kazındı. Ross 1995 yılında hayatını kaybetmişti. (sözcü)




Etiketler bob karamollaoglu
Yorumlar