Anasayfa /  Medya

TV8'deki Jet Sosyete dizisi için flaş karar!

TV8'in sevilen komedi dizisi Jet Sosyete'nin yayın günü ve saati değişti, sebebi de Survivor Türkiye - Yunanistan işte yeni yayın günü.

Abone ol
Abone ol 18 Mart 2019 20:08

TV8’in sevilen dizisi Jet Sosyete’de bir gelişme yaşandı. TV8’de çarşamba akşamları ekrana gelen Jet Sosyete geçen hafta Survivor 2019’un yayınlanması nedeniyle 22.15’e alınmıştı. Ancak Jet Sosyete dizisinin yayıın günü bu hafta değişti.

Yeni bölüm Perşembe günü: Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı; çarşamba akşamları ekrana gelen ve bu hafta 22.15’te yayınlanan yapım, bu haftadan itibaren perşembe günleri eski saatinde izleyiciyle buluşacak.

Acun Ilıcalı'dan TV8'deki Jet Sosyete dizisi için flaş karar! - Sayfa 2

Jet Sosyete, yeni bölümüyle 21 Mart Perşembe 20.00’de TV8’de!

Jet sosyete yeni bölümde neler oldu: Sürekli kız istemeye gidip kapıdan çevrilen Talip ve Şennur bu konu hakkında intikam planları yapar ve Yaşarlara tekrar kız istemeye gidip bu sefer onlar biz istemiyoruz derler. Olan olaylar sonucu Yüksel ailesi ve Yılmaz ailesi tekrar görüşmeme kararı alır fakat Şennur’un en sevdiği kıymetli paltosunu Safiyelerde unutması işleri karıştıracaktır. 


Yorumlar