Anasayfa /  Foto Galeri

TV8 MasterChef kim elendi İşte 6 Eylül Masterchef Türkiye eleme sonucu

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Masterchef Türkiye'de 6 Eylül 2020 elemesinde kim gitti belli oldu. Geçen hafta Berk İlter Masterchef'te elenmişti. Bu hafta Duygu, Gülşah ve Berker elemeye çıkan isimdi. İşte Masterchef'e veda eden isim:

TV8 MasterChef kim elendi İşte 6 Eylül Masterchef Türkiye eleme sonucu - Sayfa 1

Masterchef Türkiye'de kim elendi sorusunun yanıtını veren eleme gecesi kıran kırana geçti. Masterchef jürisi ilk kez karar verirken bu kadar zorlandı. İki kez toplantı yapmak durumunda kalan şefler, elemeden birinci çıkan ismi belirledikten sonra elenen isme karar verdi.

TV8 MasterChef kim elendi İşte 6 Eylül Masterchef Türkiye eleme sonucu - Sayfa 2

Masterchef'in iki etaplı elemesine mavi takımdan Berker ve Ebru, kırmızı takımdan Eray, Duygu, Özgül ve Gülşah çıktı. İşte Masterchef jürisinin en çok zorlayan elemede yaşananlar:

TV8 MasterChef kim elendi İşte 6 Eylül Masterchef Türkiye eleme sonucu - Sayfa 3

Elemede birinci turun sonucu : Masterchef Türkiye'nin elemesi iki etaplı oluyor. İlk etapta şefler yarışmacılardan yaratıcılıklarını göstermelerini istiyor. Bu etapta yarışmacılardan dana yanağından yaratıcı bir tabak yapmaları istendi. Potadan ilk çıkan Eray oldu. Onu Duygu takip ederken, Özgül de kendini son anda kurtardı.

TV8 MasterChef kim elendi İşte 6 Eylül Masterchef Türkiye eleme sonucu - Sayfa 4

Masterchef eleme yemeği Birinci oyunla potadan kurtulamayan Ebru, Berker ve Gülşah bu kez elenmemek için yarıştı. Yarışmacıların kaderini belirleyen yemeği Mehmet Şef hazırladı. Yarışmacılardan eleme yemeği olarak Duxelle Dana pirzola pişirmeleri istendi.