Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜVTÜRK personel alıyor! İşte TÜVTÜRK'e başvuru şartları

Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan TÜVTÜRK resmi kariyer adresinde yayınladığı ilanlar ile personel alımı yapacağını açıkladı. TÜVTÜRK iş ilanlarına nereden ulaşılır diye marak edenler için haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2020 11:47

Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan TÜVTÜRK resmi kariyer adresinde yayınladığı ilanlar ile personel alımı yapacağını açıkladı. TÜVTÜRK iş ilanlarına nereden ulaşılır diye marak edenler için haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

ürkiye’de araçların periyodik olarak yapılan muayene işlemlerinde yetkili olan TÜVTÜRK, Ordu ilinde görevlendirilecek personel alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan TÜVTÜRK personel alım ilanında konuyla ilgili tüm detaylara yer verilirken, alınacak personelin Ordu Merkez istasyonunda görevlendirileceği ve Araç Muayene Teknisyeni statüsünde çalıştırılacağı öğrenildi.

TÜVTÜRK personel alımı şartları neler?

Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi veya dengi meslek liselerinin Makine, Motor, Otomotiv veya Tesviye Bölümü Mezunu*,
MS Office uygulamalarını kullanabilen,
Müşteri memnuniyeti bilincine sahip,
“B” sınıfı sürücü belgesi olan,
Tercihen A2, D veya E sınıfı sürücü belgelerinden bir veya birkaçına sahip,
Tercihen Ordu Merkez'de ikamet eden.

İŞ TANIMI

Araç muayenelerini tanımlanan standartlar çerçevesinde gerçekleştirmek,
Araç muayene raporunu oluşturmak ve aracın durumu ile ilgili müşteriye bilgi vermek,
Muayene sürecinde müşteri odaklı hizmet verilmesini sağlamak.

Başvuru yapmak isteyenler iş ilan sitesi üzerinden başvurularını iletebilecek.

https://www.kariyer.net/firma-profil/tuvturk-5996-30877

TÜVTÜRK HAKKINDA BİLGİ

TÜVTÜRK Motorlu Taşıt Muayene A.Ş.

TÜVTÜRK, Türkiye'de periyodik araç muayenesi için yetkilendirilmiş tek kuruluş olarak, Türkiye'de trafik ve araç güvenliğine katkıda bulunmak amacıyla uluslararası standartlarda Periyodik Motorlu Araç Denetimi sağlamaktadır.

210 test istasyonu, 5 motosiklet ve 74 mobil istasyonda 3500 çalışanı bulunan ülke çapındaki servis ağı ile 13 mobil traktör istasyonu yılda yaklaşık 9 milyon periyodik ve Roadworthiness Inspection, yaklaşık 4 milyon Egzoz Gazı Emisyon testi gerçekleştirmektedir - 81 yılında uluslararası standartlara uygundur Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı gözetiminde Türkiye genelindeki iller. Yeniden inceleme ve Tespit gibi ücretsiz hizmetlerle birlikte toplam denetim sayısı 17 milyonu geçti.

İstasyonlar aşağıdaki hizmetleri sağlar:

Periyodik Araç Muayenesi
Yol güvenliği kontrolü
Değişiklikten sonra inceleme
Zorunlu Denetim
Egzoz Gazı Emisyon Testi
Tespit etme
TÜVTÜRK'ün temel değerleri bağımsızlık, tarafsızlık ve dürüstlüktür.
TÜVTÜRK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın gözetiminde periyodik taşıt muayene hizmeti vererek Türkiye'deki trafik ve araç güvenliğine önemli ölçüde katkıda bulunmaktadır.
TÜVTÜRK, 2005 yılında

Türkiye'de uluslararası standartlarda araç muayene hizmetleri sunmak amacıyla kurulmuştur ; TÜVTÜRK, Türkiye Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 15.08.2008 tarihinde verilen imtiyaz sözleşmesi kapsamında Türkiye'de taşıt muayene istasyonlarının kurulması, bakımı ve işletilmesi hakkını 20 yıllığına almıştır. TÜVTÜRK, 3 eşit hissedar şirketin mülkiyetinde olan bir konsorsiyum ortaklığıdır;
Doğuş Otomotiv, Türkiye'nin en büyük otomotiv distribütörlerinden TÜV SÜD Grubu; Almanya merkezli Bridgepoint sanayi ve ulaşım alanında teknik denetim hizmetleri vermek; Londra merkezli bir özel sermaye fonu.

TÜVTÜRK Taşıt Muayene İstasyonları, taşıt üzerinde tespit edilen belirli noktaların fonksiyonel ve görsel kontrolünün yanı sıra egzoz gazı emisyon testi, yola elverişlilik muayenesi, zorunlu denetimler ve modifikasyon sonrası denetimlerden oluşan periyodik taşıt denetimleri sunmaktadır. 

TÜVTÜRK, bu hizmetleri her biri TÜRKAK tarafından akredite edilmiş tek tip ve ortak özelliklere ve standartlara sahip istasyonlarında yaklaşık 3500 kişilik uzman ve uygun eğitimli personeli ile yerine getirmektedir.
Denetimler, şirketin www.tuvturk.com.tr adresindeki web sitesinden, 0 850 222 88 88 numaralı Çağrı Merkezinden, Türkiye Cumhuriyeti e-devletinden veya istasyonlardaki büfelerden rezervasyon yapılarak açık ve kolay bir şekilde yapılabilir.

Yorumlar