Anasayfa /  Medya

Turkuvaz Medya Grubu'na yeni kanal katılıyor

Bünyesinde atv ve a Haber başta olmak üzere birçok kanalı barındıran Turkuvaz Medya Grubu yeni bir televizyon kanalı ile yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor...

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2021 15:20

İslam kültür ve medeniyetinin anlatılıp ilim, fikir ve düşünce hayatına dair konuların işleneceği VAV TV, yarın 'Gerçek Bilgi Doğru Yorum' sloganıyla yayın hayatına 'Merhaba' diyecek.

Kanalın kuruluş amacı ve hedeflerini tüm detaylarıyla anlatan VAV TV Genel Müdürü Abdulhalik Çimen, "Bir Anadolu medeniyetinin televizyonu olacağız. Dinimizin hikmet dolu güzelliğini, medeniyet ve coğrafyamızın zenginliğini, kültür ve sanatımızın inceliğini VAV TV'de anlatacağız" dedi.

FARKLI PROGRAM ZENGİN İÇERİK

Deneyimli ekibi ve çeşitli programlarıyla izleyici karşısına geçmeye hazırlanan VAV TV; 24 saat yayın yapacak ve Kur'an, dini sohbet, fikir, kültür-sanat, belgesel gibi birbirinden farklı özgün programları ekranlara taşıyacak.

EKRANDA KİMLER OLACAK?

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Prof. Dr. Ekrem Demirli, Prof. Dr. Mim Kemal Öke, Prof. Dr. Recep Şentürk, Prof. Dr. İsmail Güleç, Prof. Dr. Kerim Buladı, Prof. Dr. Tahsin Görgün, Prof. Dr. Necdet Subaşı, Prof. Dr. Zekeriya Güler, Prof. Dr. Ali Rıza Temel, Prof. Dr. Hüseyin Kayapınar, Dr. Kamil Yaşaroğlu, Prof. Dr. Vehbi Baysan ve Mesut Uçakan...

Yorumlar