Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜRKŞEKER Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu 1500 Personel Alımı Başladı

Türkiye Şeker Fabrikaları İŞKUR aracılığı ile personel alımı başvuru süreci başladı. Adaylardan aranan başvuru şartları ve detayları açıklandı. İşte başvuru ekranı.

Abone ol
Abone ol 31 Aralık 2019 10:34

İŞKUR üzerinde TÜRKŞEKER personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu üzerinde başvuruları başlayan ilan ile kamuya 1500 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapılacak. Bu bağlamda alımlar, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları arasından alım yapılacak. Peki ilanın detayları nedir? Kimlse başvuru yapabilir?

İLANIN DETAYLARI:

İŞKUR ile gelmiş olan ilana göre TÜRKŞEKER farklı illerde olmak üzere ve farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Bu kapsamda belirsiz süreli çalışmak üzere en az lise mezunu başvurular babul ediledektir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Şoför (Yolcu Taşıma)
Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni
Büro Memuru (Genel)
Mekatronik Bakım Onarımcısı
Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri)
Ziraat Mühendisi
Kimya Teknisyeni
Diğer İnşaat Teknisyenleri
Metal Teknolojisi Teknisyeni
Mekaniker-Buhar Kazanları
Diğer Mühendisler
Diğer Teknisyen Ve Teknikerler


BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

- 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Başvuru yapacak adayların, affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlananlardan eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

- Kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
- Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

- Adayların, başvurunun son günü itibarıyla ilanda yer alan meslek kollarına uygun olarak talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

- Tehlikeli/ Çok Tehlikeli İşlerde, yüksek yerlerde ve vardiyalı işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Türkiye Şeker Fabrikaları ( TÜRKŞEKER ) işçi personel ve memur alımı için başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını 31 Aralık 2019 tarihi ile 06 Ocak 2020 yılı arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yapılacaktır.

Adayların başvurularını yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Başvurular sadece https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak olup, adayların ilgili adresi üzerinden İŞYERİ ÜNVANI kısmına TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI yazılarak ara butonuna tıklayarak ilgili ilana ulaşaılabilecektir.

Yorumlar