Anasayfa /  Foto Galeri

Türkiye'nin konuştuğu küçük elti Hamide ortaya çıktı! Küçük eltiden şok iddialar

Günlerdir Türkiye'nin gündeminde olan küçük elti Hamide Duman’da bir son dakika gelişmesi yaşandı. Yufkacı Muammer’e kaçan eltilerden küçük elti Hamide Duman, canlı yayına katıldı. Küçük elti, şok iddialarda bulundu. Yufkacının kendisine su içirdiğini anlatması üzerine yufkacı Muammer Ay, telefonla canlı yayına bağlandı. İşte küçük elti Hamide ile yufkacıdan son dakika açıklamaları…

Türkiye'nin konuştuğu küçük elti Hamide ortaya çıktı! Küçük eltiden şok iddialar - Sayfa 1

Günlerdir Türkiye'nin gündeminde olan küçük elti Hamide Duman’da bir son dakika gelişmesi yaşandı. Yufkacı Muammer’e kaçan eltilerden küçük elti Hamide Duman, canlı yayına katıldı. Küçük elti, şok iddialarda bulundu.

Türkiye'nin konuştuğu küçük elti Hamide ortaya çıktı! Küçük eltiden şok iddialar - Sayfa 2

Yufkacının kendisine su içirdiğini anlatması üzerine yufkacı Muammer Ay, telefonla canlı yayına bağlandı. İşte küçük elti Hamide ile yufkacıdan son dakika açıklamaları…

Türkiye'nin konuştuğu küçük elti Hamide ortaya çıktı! Küçük eltiden şok iddialar - Sayfa 3

Türkiye'nin konuştuğu Yufkacı Muammer'e kaçan iki elti Hamide ile ilgili dün son dakika gelişmesi yaşandı. Küçük elti Hamide Duman, canlı yayına katıldı.

Türkiye'nin konuştuğu küçük elti Hamide ortaya çıktı! Küçük eltiden şok iddialar - Sayfa 4

Hamide, yaşadıkları olayla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Eltisinin ilişkisini bildiğinden korktuğu için kaçtığını ve çocuklarını çok özlediği için döndüğünü açıkladı.