Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Şişecam Fabrikaları: Farklı İllerde 30 Kadroda Alım Gerçekleştirecek

Türkiye Şişecam Fabrikaları tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadroların listesi ise şu şekilde,

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2019 21:52

1. Grup: BT Güvenlik Uzmanı, Muhasebe Sorumlusu, Kalite Sistem Mühendisi, Müşteri Kalite Uzmanı, Muhasebe Müdürü, Muhasebe Sorumlusu, Satış Sorumlusu, Satış Temsilcisi, Satın Alma Sorumlusu, İş Geliştirme Uzmanı, Stratejik Planlama Uzmanı, Forklift Operatörü.

2. Grup: Performans ve Ücretlendirme Uzmanı, Üst Düzey Yönetici Asistanı, Endüstri İlişkiler Uzmanı, Bordro Uzmanı, Eğitim Uzmanı, Makine Bakım Ustası, Bütçe ve Mali Kontrol Uzmanı, Elektrik Bakım Onarım Teknisyeni, İnsan Kaynakları Süreç Uzmanı, BT Uygulama Uzmanı, Ambar Memuru,

3. Grup: Bütçe ve Mali Kontrol Uzmanı, Soğutma Sonu İşlemleri Mühendisi, Finansal Risk ve Sigorta Yönetim Uzmanı, BT İşletim Yöneticisi, Üretim Mühendisi, Sipariş  Yönetim Uzmanı, Maden Arama Mühendisi, Satın Alma Şefi.

BAŞVURU KOŞULLARI

Adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olunmaması, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmaması, güvenlik soruşturma sonuçları olumlu olmak gibi genel koşulların dışında alım yapılacak kadrolar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, kadrolara göre belirlenen tüm özel şartların sağlanması, ilanın yayımlandığı şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak, İlanlarda yaş şartı varsa yaş şartının yerine getirilmesi, Deneyim şartı varsa talep edilen süre zarfında deneyimin olması, Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen, excel bilgisi kuvvetli, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak gibi şartları sağlamaları gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kariyer siteleri üzerinden Türkiye Şişecam Fabrikaları personel alım ilanlarına başvurular yine bu siteler üzerinden yapacaklar.

Üyelik işlemlerini tamamlayan adaylar başvurularını elektronik olarak kuruma bildirecekler.

İlana ulaşmak için tıklayın


Yorumlar