Anasayfa /  Foto Galeri

Türkiye Sırbistan maçı sonrası Şenol Güneş'e Caner Erkin tepkisi! Caner kadroda neden yok?'

Spor yazarları, Türkiye ile Sırbistan'ın 2-2 berabere kaldığı maçta teknik direktör Şenol Güneş'i oyuncu tercihlerinden dolayı topa tuttu.

Türkiye Sırbistan maçı sonrası Şenol Güneş'e Caner Erkin tepkisi! Caner kadroda neden yok?' - Sayfa 1

UEFA Uluslar B Ligi'nde Sırbistan'ı konuk eden A Milli Futbol Takımımız 2-0 geriye düştüğü maçı Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Tufan'ın golleriyle çevirerek 1 puanı kurtardı.  

Türkiye Sırbistan maçı sonrası Şenol Güneş'e Caner Erkin tepkisi! Caner kadroda neden yok?' - Sayfa 2

Bu sonuçla Türkiye, B Grubu’ndaki puanını 3’e çıkararak 3. sırada yer aldı. A Milliler, grupta Macaristan’a kaybetmiş, Sırbistan müsabakaları ile Rusya karşısında da sahadan beraberlikle ayrılmıştı. A Milliler gruptaki 5. maçında 15 Kasım’da Rusya ile karşılaşacak.

Türkiye Sırbistan maçı sonrası Şenol Güneş'e Caner Erkin tepkisi! Caner kadroda neden yok?' - Sayfa 3

Grupta henüz galibiyet alamayan Ay-Yıldızlılar, puanını 3’e çıkarırken spor yazarları Şenol Güneş'i eleştirdi. İşte spor yazarlarının görüşleri...

Türkiye Sırbistan maçı sonrası Şenol Güneş'e Caner Erkin tepkisi! Caner kadroda neden yok?' - Sayfa 4

Tümer Metin: Caner Erkin milli takımda neden tercih edilmiyor?
A Milli Takım'da santrfor eksiğimiz var ama o bölge dışında, tüm bölgelerin en iyi oyuncuları var. Ancak kendi oyunumuz yok, Şenol Hoca'ya sorulması gereken bu. Sokağa çıktığımızda yüzümüz kızarmasın diye reaksiyon gösteriyoruz. Neden geriye düşüyoruz? Ozan Tufan'a güvenirseniz, moralini yüksek tutarsanız, istediğinizi alırsınız. Ozan Tufan'ın bu yükselişinin sebebi Fenerbahçe'nin kurduğu kadro da olabilir. Sezon başında kimse 11'e yazmıyordu. Haydi şimdi vazgeç Ozan Tufan'dan! Caner Erkin milli takımda neden tercih edilmiyor?